با پیگیری و اعلام مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان،کلیه کارکنان پیمانکاری شرکت به اکسین یک تبدیل وضعیت می شوند.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، مهندس علی محمدی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خوزستان اظهار کرد: کلیه کارکنان و نیروهای پیمانکاری شرکت از امروز به صورت قرارداد مستقیم با اکسین یک می شوند و دیگر شرکت تامین نیروی انسانی نخواهیم داشت.
وی افزود: بزرگترین سرمایه هر سازمان نیروی انسانی است و از آنجا که تمام افتخارآفرینی و رکوردشکنی ها در شرکت فولاد اکسین خوزستان حاصل تلاش کارکنان است، با هماهنگی و حمایت اعضای هیأت مدیره، این تصمیم اتخاذ شد.
مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: به همین منظور در راستای بهبود شرایط معیشت و افزایش رضایتمندی کارکنان پیمانکار مستمر و ایجاد انگیزه و اشتیاق میان خانواده همکاران و با موافقت سهامدار محترم، مجوز تبدیل وضعیت کلیه کارکنان پیمانکاری با ماهیت کار مستمر اخذ شد.
گفتنی است،روند انجام مراحل اداری تبدیل وضعیت این نیروها از پیمانکار مستمر به پیمانکار اصلی تامین نیروی انسانی شرکت توسط مدیریت امور اداری و منابع انسانی انجام خواهد شد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 68024 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.