جهان فولاد سیرجان طی مردادماه سال جاری موفق به ثبت فروش ۹،۹۸۳ میلیارد تومانی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۸۷ درصدی و نسبت به ماه گذشته رشد ۷ درصدی داشته است.
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه»، جهان فولاد سیرجان طی مردادماه سال جاری موفق به ثبت فروش ۹،۹۸۳ میلیارد تومانی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۸۷ درصدی و نسبت به ماه گذشته رشد ۷ درصدی داشته است.
در کل عمکلرد “فجهان” در چهار ماه گذشته خیره کننده بوده است و در واقع مردادماه رکورد تاریخی فروش شرکت، اردیبهشتماه دومین و تیر سومین رکورد تاریخی فروش شرکت بوده است.
با توجه به اینکه سال مالی این شرکت منتهی به پایان آذرماه است؛ به صورت تجمعی این شرکت طی هشت ماه موفق به ثبت رکورد خوب فروش ۵۹.۳ همتی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۷۶ درصدی داشته است.
رشد نرخهای فروش این شرکت متغییری کلیدی در ارتقا گزارشات ماهانه این شرکت بودند.
میانگین نرخ فروش شمش فولادی این شرکت در مرداد ماه به بیش از ۵۷.۸ میلیون تومان رسیدکه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۰۷% داشته است.
طی چند ماه اخیر بیشترین مبالغ فروش متعلق به محصول آهن اسفنجی بوده است؛ میانگین نرخ فروش این محصول نیز در مردادماه به بیش از ۳۶.۲ میلیون تومان به ازای هر تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد خوب ۱۲۸% داشته است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 126185 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.