فرداد امیر اسکندری امروز طی مراسمی با حضور رئیس هیات عامل ایمیدرو به عنوان معاون مالی و اقتصادی ایمیدرو معارفه شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، از روابط عمومی ایمیدرو، امیر اسکندری با حکم محمد رضا موثقی نیا رئیس هیات عامل ایمیدرو معاونت مالی و اقتصادی این سازمان را برعهده گرفت.
وی پیش از این معاونت حقوقی، مجلس و امور مجامع صندوق توسعه ملی ایران را عهده دار بود. امیراسکندری عضویت در هیات مدیره و معاونت مالی و منابع انسانی شرکت دخانیات ایران و نیز مدیر کلی دفتر هماهنگی امور مجامع و شوراهای وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت بازرگانی را نیز در کارنامه مدیریتی خود ثبت کرده است.
وی دارای مدرک کارشناسی اقتصاد نظری از دانشگاه مازندران، کارشناسی ارشد توسعه و برنامه ریزی اقتصادی از دانشگاه علامه طباطبایی و دکترای مدیریت استراتژیک کسب و کار از دانشگاه صنایع و معادن است.
طی مراسمی که امروز با حضور موثقی نیا انجام شد، همچنین با اهدای لوحی از زحمات دوران فعالیت عباس قنبری معاون پیشین مالی و اقتصادی ایمیدرو قدردانی به عمل آمد. قنبری همچنین با صدور حکمی از سوی رئیس هیات عامل ایمیدرو، به عنوان عضو هیات مدیره شرکت مهندسی بین المللی ایران (ایریتک) منصوب شد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 74164 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.