مشعل ریفورمر فاز دوم آهن اسفنجی شرکت احیا استیل فولاد بافت با ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن، روشن و این فاز وارد تست گرم شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، از روابط عمومی ایمیدرو، واحد احیا مستقیم شماره ۲ فولاد بافت که عملیات اجرایی آن از ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۹ آغاز شده بود، به مرحله تست گرم رسید.
با راهاندازی فاز دوم مجتمع فولاد بافت)ظرفیت تولید این مجتمع پیشتر ۸۰۰ هزار تن بود) ظرفیت آن به یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال خواهد رسید.
فاز دوم فولاد بافت با وجود مشکلاتی همچون تغییر قوانین، همهگیری ویروس کرونا، قطع مکرر برق و گاز کارگاه ساخت و… ظرف مدت ۳۲ ماه به پایان رسید و از امروز این فاز وارد مرحله راهاندازی گرم خواهد شد.
با بهره برداری از فاز دوم مجتمع فولاد بافت، زمینه ایجاد اشتغال پایدار بیش از ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در منطقه کم برخوردار بافت به وجود خواهد آمد و نقش بهسزایی در توسعه اقتصادی متوازن این منطقه خواهد داشت.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 67507 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.