مدیرعامل مجتمع طلای زرشوران از “بهره برداری یک طرح زیرساختی” و نیز یک “طرح آماده افتتاح” در این شرکت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، از روابط عمومی ایمیدرو، محمد پروین با بیان این مطلب گفت: طرح کانال انتقال مازوت با هدف انتقال بهینه مازوت و کاهش خطرات زیست محیطی و امکان دسترسی به تأسیسات خط انتقال برای مشاهده و رفع خرابی های احتمالی آینده ؛ طراحی و احداث شده است.
وی افزود: این طرح طی مدت ۷ ماه اجرا شده و برای تکمیل آن، ۱۰۵ میلیارد ریال هزینه شد.
پروژه انبارهای مغزه حفاری در آستانه بهره برداری
مدیرعامل شرکت طلای زرشوران با اشاره به طرح احداث انبارهای مغزه در سایت شرکت طلای زرشوران گفت: این طرح با هدف ساماندهی مغزه های حفاری اکتشافی اجرا شده و شامل یک سوله به وزن ۲۴۰ تن، طول ۷۵ متر، عرض ۶۶ متر و ارتفاع ۱۰متر است.
وی ادامه داد: این طرح از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و تا پایان اردیبهشت 1404 مورد بهره برداری قرار می گیرد.
پروین خاطرنشان کرد: طرح احداث انبارهای مغزه با ۳۱۰ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال اعتبار احداث شده و برای احداث آن، ۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب عملیات خاکبرداری و ۳۰۰ مترمکعب بتن ریزی فونداسیون سوله انجام شده است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 97616 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.