معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو اعلام کرد:
آمادگی ایمیدرو برای استفاده از توانمندی دانشگاه در حوزه فناوری
معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو از آمادگی ایمیدرو برای استفاده از توانمندی دانشگاه در حوزه فناوری خبر داد.
آیلین سیروس: سمیه خلوصی در مراسم افتتاح دومین سمپوزیوم بینالمللی پژوهشگران فرآوری مواد معدنی با بیان اینکه بیشترین آسیب صنعت کشور حوزه فناوری است گفت: دو هدف اصلی سمپوزیم، توسعه دانش فنی فرآوری و برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه و موضوع دوم استفاده از دانش فناوری کشور در حوزه بین الملل است.
وی افزود: برای این منظور، ایمیدرو راهبردهای مورد نظر از جمله هوشمندسازی، تولید سبز و غیره را پیادهسازی کرده و در این مسیر حرکت می کند.
معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان از سال گذشته ۳ طرح در حوزه توسعه فرآوری را تدوین کرده است، گفت: امسال عملیات اجرایی این طرحها آغاز می شود. مسیر روشن شده و آماده هستیم از توانمندی پژوهشگران و شرکتهای دانشبنیان برای ارتقای توسعه این بخش استفاده کنیم.
بر اساس این گزارش معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اینکه در حوزه فناوری، توانمندیهای قابل توجهی از نظر دانش در کشور وجود دارد، گفت: توجه به این موضوع، میتواند به توسعه بینالمللی کمک کند. نمونه آن، مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی است که دانش در آن رسوب کرده و قابلیت انتقال به سایر نقاط کشور را دارد.
فرآوری؛ حلقه نخست تحقق رشد ۱۳ درصدی بخش معدن
معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اینکه هدفگذاری برنامه هفتم توسعه برای وزارت صنعت، معدن و تجارت، رشد ۱۳ درصدی بخش معدن و ۸.۵ درصدی بخش صنعت است، اذعان کرد، گفت: حلقه نخست تحقق هدفگذاری مورد نظر، حلقه فرآوری است که نقش بالایی در این موضوع دارد.
وی افزود: در واقع با فرآوری مواد معدنی، اثر آن را درآمد ناخالص ملی خواهیم دید و رشد ۱۳ درصدی را محقق کنیم.
به گفته خلوصی، حمایت از رویدادهای علمی پژوهشی، از جمله وظایف و ماموریتهای اصلی ایمیدرو است.
برنامه ایمیدرو برای کاهش فاصله فناوری ایران با کشورها
سمیه خلوصی با بیان اینکه بررسیهای انجام شده طی سالهای گذشته حاکی از محدودیت فناوری به عنوان بیشترین چالش شرکتهای داخلی بود، گفت: این مساله باعث شکاف جدی صنایع کشور با توسعه در دنیا و فاصله معنادار آن با توسعه صنعت بود.
وی افزود: از این رو، تلاش کردیم با کمک دانشگاهیان، شرکتهای دانشبنیان، پژوهشگران و صاحبان فناوری، این شکاف را رفع کنیم.
معاون برنامهریزی و توانمندسازی ایمیدرو با اشاره به اینکه در حوزه فناوری، توانمندیهای قابل توجهی از نظر دانش در کشور وجود دارد، گفت: توجه به این موضوع، میتواند به توسعه بینالمللی کمک کند. نمونه آن، مراکز تحقیقاتی از جمله مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی است که دانش در آن رسوب کرده و قابلیت انتقال به سایر نقاط کشور را دارد.