رکوردهای تولید کارخانجات شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در آذر ماه ۱۴۰۴
شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در آذرماه ۱۴۰۴ با ثبت چند رکورد مهم در بخشهای مختلف تولید، عملکردی درخشان از خود بر جای گذاشت.
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه»، بر اساس آمارهای ثبتشده، در این ماه رکورد کیفی تولید در کارخانجات خطوط ۱، ۲ و ۳ کنسانتره و همچنین رکورد کیفی تولید در کارخانه خط شماره ۴ کنسانتره به ثبت رسید.
در بخش گندلهسازی نیز کارخانه گندلهسازی شماره ۲ با تولید ۵۴۸ هزار و ۲۰۳ تن گندله، رکورد کمی تولید را ثبت کرد. علاوه بر این، رکورد کیفی تولید در همین کارخانه نیز در آذرماه ۱۴۰۴ محقق شد.
ثبت این رکوردها نشاندهنده بهبود شاخصهای تولید و کیفیت در واحدهای مختلف شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در آذرماه سال جاری است.

منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 114052 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات