اخبار ویژهصنایع معدنیفولاد

رضایت مشتریان ناشی از بهبود مستمر کیفیت محصولات فولاد هرمزگان


Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه»،  از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، مجید سلیمی در بازدید از خطوط تولید فولاد هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی، با بیان اینکه آسیاناما بزرگ‌ترین تولیدکننده مخازن صنعتی و CNG در خاورمیانه به شمار می‌رود، عنوان کرد: شرکت آسیاناما بیش از ۱۰ سال است که با فولاد هرمزگان همکاری‌های تجاری مستمر و سازنده دارد. چراکه نوع محصولی که در فولاد هرمزگان تولید می‌شود و در شرکت آسیاناما مورد استفاده قرار می‌گیرد، فولاد آلیاژی 34CrMo4 است و از نظر مشخصات فنی و کیفی با نیازهای ما کاملا هم‌خوانی دارد.

وی افزود: در طول همه این سال‌ها، همواره شاهد برگزاری نشست‌ها و جلسات مرتبط با رضایت مشتری، دعوت از شرکای تجاری و تبادل نظر درخصوص افزایش تولید محصولات و ارتقای کیفیت محصولات ارائه‌شده بوده‌ایم. این بازدیدها و جلسات برای هر دو طرف بسیار مهم هستند و با ارائه دیدگاه‌های طرفین از نظر فنی، می‌توان به یک نقطه مشترک و تداوم همکاری‌ها رسید. چرا که تعامل فنی مستمر، ریسک عدم انطباق مشخصات فنی را به حداقل می‌رساند و اطمینان از کیفیت واقعی محصول را افزایش می‌دهد.

سلیمی ادامه داد: هم‌افزایی فنی میان طرفین، زمینه بهینه‌سازی گرید فولادی و کاهش هزینه تمام‌شده را فراهم می‌کند. همچنین همکاری فنی هدفمند، مسیر توسعه محصولات اختصاصی و ارتقای سطح کیفی را هموار می‌سازد. در این رابطه رویکرد و نگاه حرفه‌ای فولاد هرمزگان برای ما بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است، چراکه در تمامی موضوعات، مسائل به‌صورت شفاف مطرح شده، آنالیزهای دقیق و فنی ارائه و فرآیندها با صداقت و وضوح کامل تشریح می‌شود. بازدیدهای دوره‌ای از کارخانه، اعتماد در زنجیره تأمین را تقویت می‌کند.

مدیر کارخانه شرکت آسیاناما اضافه کرد: از همه مهم‌تر، محصولی است که هرساله به‌صورت عینی مشاهده می‌کنیم که کیفیت آن به‌صورت مستمر و لحظه‌به‌لحظه در حال ارتقا است. با تکیه بر دانش فنی متخصصان و مهندسان مجرب این مجموعه، ما به‌روشنی شاهد افزایش ظرفیت تولید و همچنین بهبود مستمر سطح کیفی محصولات بوده‌ایم.

سلیمی خاطرنشان کرد: بازدید مفصلی از خطوط تولید این مجموعه داشتیم، وی گفت: از سال گذشته تاکنون، میزان خرید ما رشد قابل توجهی داشته و بیش از دو برابر افزایش یافته است. تا سال گذشته، سالانه در حدود ۷ تا ۸ هزار تن از محصولات مجموعه فولاد هرمزگان را درخواست می‌کردیم، اما در سال جاری که هنوز به پایان آن نرسیده‌ایم، میزان درخواست ما به بیش از ۱۶ هزار تن رسیده است که این امر نشان‌دهنده افزایش کیفیت محصولات این مجموعه، اعتماد و رضایت ما از همکاری موجود است.

مدیر کارخانه شرکت آسیاناما تصریح کرد: پیش‌بینی ما این است که با توجه به شرایط فعلی بازار، همچنین ارتقای کیفی محصولات تولیدی، میزان درخواست ما در سال ۱۴۰۵ به بیش از ۲۰ هزار تن برسد و روند همکاری‌های مشترک همچنان رو به توسعه و تقویت باشد.

وی ادامه داد: مذاکراتی میان دو مجموعه انجام شده است و با توجه به طرح‌های توسعه‌ای که در داخل مجموعه آسیاناما در دستور کار قرار دارد، قصد داریم تولید برخی محصولات جدید را آغاز کنیم. با این وجود، در حال حاضر درخواست مشخص ما از فولاد هرمزگان، تولید فولادهای آلیاژی با درصد عناصر آلیاژی بالاتر و ویژگی‌های فنی پیشرفته‌تر است تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای جدید خطوط تولید خود باشیم.

سلیمی در پایان گفت: موضوع مهم‌تر و از دیدگاه ما راهبردی‌تر این است که توسعه محصولات پایین‌دستی در داخل خود مجموعه فولاد هرمزگان نیز شکل بگیرد و تقویت شود؛ به‌گونه‌ای که فرآیندهای ذوب و نورد در همین مجموعه به‌صورت کامل و توانمند انجام پذیرد. در صورت تحقق این امر، بسیاری از چالش‌ها، پیگیری‌ها و محدودیت‌های دسترسی ما کاهش یافته و ساده‌تر خواهد شد و بی‌تردید روند همکاری میان دو مجموعه عمیق‌تر، نزدیک‌تر و گسترده‌تر از گذشته ادامه پیدا خواهد کرد.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 116770
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 116770 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,51%4,002 USD/اونسنقره (Silver)▼ 0,71%54,20 USD/اونسمس (Copper)▼ 3,21%6,36 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,57%1,915 USD/تنپلاتین (Platinum)▼ 0,05%1,568 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,05%1,052 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▲ 0,62%27,223,100 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▲ 0,62%36,297,100 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,94%273,965,000 توماننیم‌سکه▲ 0,84%143,980,000 تومانربع‌سکه▲ 0,58%76,520,000 توماندلار بازار▲ 0,93%271,905 تومانمس▲ 0,37%14,349 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 0,51%3,696 دلار/تنسرب▲ 0,57%1,915 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,90%675 دلارفولاد▲ 0,43%1,380 دلارنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تنقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▼ 0,71%54,20 دلار