در نوزدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران :
ذوب آهن اصفهان برنده جایزه ارتباطات دیجیتال
ذوب آهن اصفهان ، چهارشنبه سوم اسفند ماه تندیس ویژه و جایزه ارتباطات دیجیتال را در نوزدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی با عنوان « تحول دیجیتال در روابط عمومی ؛ فراتر از فناوری » و دومین جشنواره مردم داری ایران به خود اختصاص داد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه، آتشکار چند رسانه ای ( نسخه الکترونیک و صوتی ،تصویری هفته نامه آتشکار ) ، پایگاه اطاع رسانی ذوب ۲۴ و گزارش مسئولیت های اجتماعی ذوب آهن اصفهان ، آثار ارائه شده مدیریت روابط عمومی این مجتمع عظیم صنعتی در این کنفرانس بودند.
در نوزدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی و دومین جشنواره مردم داری که در سازمان مدیریت صنعتی تهران با حضور جمعی از اساتید علوم ارتباطات و روابط عمومی برگزارشد، اساتید علوم ارتباطات در خصوص عصر دیجیتال و تحولات گسترده آن سخنرانی نمودند.
برخی مباحث مطرح شده در این کنفرانس بدین شرح است : موضوع تحول دیجیتال از مباحث بسیار مهم در عصر جدید است که توجه به این مهم در حوزه روابط عمومی ضروریست. بدون توجه به حوزه دیجیتال و فن آوری صورت گرفته در این زمینه، امکان حیات و زنده بودن سازمان میسر نیست.
عصر دیجیتال، فن آوری، تحول و ثروت ایجاد می کند و هم اکنون، تحول دیجیتال به یک ایدئولوژی تبدیل شده است. تحول دیجیتال، قبل از هرچیزی”نحوه ارتباط” و “صحبت کردن” متخصصان روابط عمومی با مردم را تغییر داده است. نحوه استفاده مردم از شبکه های دیجیتالی، روشهای ارتباطی را تغییر داده است. امروزه متخصصان روابط عمومی برای برقراری ارتباطات با مخاطبان خود از رسانه های اجتماعی و اپلیکیشن های موبایل و سایر پیام رسان ها استفاده می کنند.
برای موفقیت روابط عمومی در زمینه تحول دیجیتال، حمایت مدیریت عالی سازمان، سرمایه گذاری مطمئن، محیط کار چابک، تقویت فرهنگ دیجیتال، پذیرش و پیاده سازی فناوری و آموزش کارکنان، ضروریست. در استراتژی سفر تحول دیجیتال، روابط عمومی برای بقای خود باید مبتنی بر رویکرد”بیونیک” حرکت کند یعنی بتواند قابلیت های دیجیتالی و انسانی را با هم ترکیب نموده و به خدمت گیرد.
پروفسور ساروخانی پدر علم جامعه شناسی ایران در این کنفرانس با تشریح سیر تاریخی تحول در ارتباطات انسانی در حوزه های مختلف جامعه شناسی( علائم، زبان و…. تا ارتباطات دیجیتال) ، جهش های بی امان تحولات ارتباطی را یاد آور شد و گفت: با سرعت شگرف ارتباطات دیجیتال، هم اکنون به عصر “متاورس” و هوش مصنوعی رسیدیم که این دنیای تکنولوژی پیشرفته، همه ابعاد زندگی را در بر گرفته است و فواید گسترده و مشکلاتی را هم دارد.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.