موسسه اعتبار سنجی فیچ پیشبینی خود را برای میانگین قیمت جهانی فولاد برای سال ۲۰۲۴ از ۷۷۰ دلار در تن به ۶۶۰ دلار در هر تن تغییر داده است زیرا انتظار میرود تقاضای داخلی در چین با ضعف جدی بخش املاک کاهش یابد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، در بحبوحه رکود اقتصاد جهانی، تقاضای ضعیف و عرضه مازاد فولاد همچنان صنعت جهانی فولاد را از رشد باز می دارد. اگرچه انتظار میرود که چشمانداز صنعتی و اقتصادی رو به وخامت، عرضه فولاد را محدود کند، کاهش رشد در بخش تولید جهانی همچنان تقاضا را محدود میکند.
با وجود این عوامل، این آژانس انتظار دارد تولید جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ با تقاضای قوی از سوی هند که از مصرف فولاد حمایت می کند، ۱.۲ درصد رشد کند.
این موسسه انتظار دارد قیمت سنگ آهن در سال ۲۰۲۴ به ۱۰۵ دلار در هر تن، در سال ۲۰۲۵ به ۹۰ دلار در هر تن و در سال ۲۰۲۶ به ۸۵ دلار در هر تن برسد. انتظار می رود قیمت زغال سنگ کک به ۲۴۰ دلار در هر تن در سال ۲۰۲۴، ۱۹۰ دلار در تن در سال آینده و در سال ۲۰۲۶ به ۱۷۰ دلار در هر تن برسد.
تولید جهانی فولاد در سال ۲۰۲۳ با ۰.۱ درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۲۲ به ۱.۸۵ میلیارد تن رسید. در ژانویه تا جولای ۲۰۲۴ نیز صنعت فولاد جهان تولید فولاد را ۰.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داد و به ۱.۱۱ میلیارد تن رساند.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 85224 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.