«ومعادن» مهلت ۱۴ روزه گرفت
فرصت اعطا شده به «ومعادن» جهت رعایت دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار تمدید شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات جهت رعایت دستورالعمل پذیرش اوراق بهادار ۱۴ روز فرصت گرفت.
شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با نماد «ومعادن» در بورس فعالیت دارد؛ اعلام کرد؛ با توجه به عدم رعایت دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت شده نزد سازمان، شرکت بورس اوراق بهادار تهران، در نامه روز ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ ضرورت رعایت موارد فوق ظرف مهلت ۱۴ روز را به شرکت تاکید شده است.
با توجه به نامه واصله از شرکت مهلت مذکور به مدت ۷ روز دیگر تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ تمدید میشود.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 102891 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات