طاهرزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو مطرح کرد:
نوچاد؛ نقطه شروع چادرملو برای حرکت در مسیر نوآوری
شیوا نیک وظیفه – رویداد فناورانه چادرو برای کسانی است که تمایل دارند ارتباط خود را با شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گسترش دهند و با طرحهای پژوهشی و مطالعاتی در قالب شرکتهای دانشبنیان و مراکز پژوهشی با این مجموعه همکاری نمایند.
این شرکت از طریق مرکز نوآوری نوچاد نیاز خود را به طرحهای فناورانه و نوآورانه مطرح میکند که این مسئله به منزله تحول عظیمی است که در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در حال وقوع است و امید میرود که مسیر ایجادشده به سمت توسعه نوآوری و فناوری ادامهدار باشد. حضور شرکتهای مختلف با طرحهای متنوع نوآورانه برجستهترین ویژگی رویداد چادرو به شمار میآید و در واقع از این مسیر، ارتباط شرکتهای دانشبنیان با مدیران ارشد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تسهیل میشود. با برگزاری این رویداد اغلب شرکتها موفق شدند تا طرحها و ایدههای خود را به این مجموعه بزرگ ارائه دهند. کیفیت طرحها و ایدهها در سطح بسیار مناسبی قرار داشت. به علاوه ایدههای ارائهشده طیف گستردهای از موضوعات روز در بخش معدن و صنعت را پوشش میدهند. برخی از این طرحها، ایدههایی در مقیاس آزمایشگاهی بودند که پتانسیل اجرا شدن در مقیاس صنعتی را داشتند. در حالی که برخی شرکتهای دانشبنیان با بیش از ده سال سابقه فعالیت در بازار نیز با محصول جدیدی برای ارائه به فعالان بخش معدن و صنعت در این رویداد حضور داشتند. در مجموع طیف وسیع طرحهای نوآورانه، حضور گسترده تیمهای دانشبنیان و کیفیت بالای طرحها و ایدههای ارائهشده توجه داوران را به خود جلب کرد.
در این خصوص طاهرزاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به معرفی مرکز نوآوری نوچاد پرداخت و گفت: این مرکز نوآوری سکوی سرمایهگذاری و توسعه کسبوکارهای نوپا در حوزه فناوری و نوآوری خواهد بود که سال گذشته توسط شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پارک علم و فناوری یزد تاسیس شده است. نوچاد، نقطه شروع چادرملو برای حرکت در مسیر نوآوری است.
وی تشریح کرد: نوآوری یک ضرورت در بخش معدن و صنایع معدنی است و چادرملو به عنوان شرکتی پیشران در بحث توسعه است. ده شرکت برتر جهان از لحاظ ارزش بازار عمدتا بر پایه تکنولوژی هستند و این مسئله نشاندهنده جایگاه تکنولوژی در بازار و اقتصاد جهان است. در این مسیر روندهایی همچون حرکت به سمت انرژیهای سبز، اقتصاد چرخشی، توسعه پایدار و هوشمندسازی در بخش معدن و صنایع معدنی تاثیر قابلتوجهی را بر رقابتپذیری و تابآوری دارند.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: پلتفرم نوچاد با حمایت از پایان نامه ها ، تولیدات دانش بنیان ها و پروژه ها ایجاد شده و مرکز نوچاد بعنوان سکوی سرمایه گذاری در پارک علم و فناوری یزد تاسیس شد و تاکنون دستاوردهای ارزشمندی را کسب کرده است که از جمله میتوان به مصوبه اعتبار مالیاتی به ارزش ۱۹ میلیارد تومان، عقد 6 قرارداد با شرکتهای دانشبنیان به ارزش 43 میلیارد تومان، خرید 64 محصول دانشبنیان، بومیسازی یک هزار و 453 قطعه به ارزش 48 میلیون یورو و اخذ مجوز دانشبنیان برای شرکتهای زیرمجموعه اشاره کرد.
به گفته طاهرزاده از میان 70 طرح مطرح شده در رویداد چادرو، 10 طرح انتخاب شده است که از این میزان هفت طرح به شرکتهای دانشبنیان و دو طرح به فعالان شهر یزد تعلق دارد.
مدیر عامل چادرملو اظهار داشت: مهمترین فعالیت مجموعه نوچاد صدور ضمانتها، انواع تسهیلات و کارگزاری مالی است.