اخبار ویژهبورسفولاد

سیمان و فولاد ۵۰ درصد گران شد

به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، ابوالفضل نوروزی با یادآوری این‌که در خصوص قانون جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) عملکرد بانک‌ها به ۲ دوره تقسیم می‌شود، اظهار کرد: تا قبل از ۲۲ فروردین عملکرد بانک‌ها به شدت ضعیف بود ولی پس از برگزاری جلسات با حضوری رئیس‌جمهوری یک بهبودی حاصل شده است.

وی با یادآوری این‌که عملکرد بانک‌های مسکن، سپه، ملت و ملی کمی بیشتر شده است، ادامه داد:‌ در ۲ سال اول اجرا قانون (شهریور ۱۴۰۰ تا شهریور ۱۴۰۱ و شهریور ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲) بانک‌ها باید در مجموع ۸۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردند. این در حالی است طی مدت یاد شده متاسفانه ۱۸.۵ محقق و طی ۲ سال اخیر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان قرارداد بانکی امضا شده است.

وی یادآور شد: فقط بانک مسکن و سه بانک دیگر عملکرد مناسبی داشتند. بانک مسکن ۸۰ درصد تعهدات خود را عمل کرده، بانک سپه ۴۰ درصد، ملت ۲۰ درصد، ملی ۱۳ درصد، تجارت ۱۲ درصد و صادرات ۹ درصد از تقاضا را انجام داده و برخی از بانک‌ها مثل بانک های خصوصی عملکرد صفر یا نزدیک به صفر را داشتند.

سرپرست دفتر اقتصاد مسکن با تاکید بر این‌که هدف اصلی وزارت راه و شهرسازی این است که تا جایی که می‌تواند قیمت ساخت مسکن را کاهش و در عین حال کیفیت را افزایش دهد، اضافه کرد: در راستای حمایت از تولید کشور باید نهضت کاهش تمام شده ساخت را مدنظر قرار داده و در حال پیگیری بوده و از تمام ابزارها استفاده می‌کنیم.

نوروزی بیان کرد:‌ زمین که حدود ۶۰ درصد هزینه ساخت است به صورت کاملا رایگان در نهضت ملی مسکن عرضه می‌شود. از سوی دیگر ۵۲ درصد هزینه‌های ساخت به‌ جز زمین، بقیه هزینه ساخت حدود ۵۲ درصد برای مصالح ساختمانی است. طبق آمار بورس در ۶ ماه گذشته در حوزه سیمان ۵۰ درصد افزایش و در حوزه میلگرد در یکسال گذشته و در مقایسه با مهر ماه امسال و سال قبل حدود ۵۲ درصد افزایش قیمت وجود داشته که این درصد عدد بالایی است.

وی یادآور شد: سعی ما -در اصلاح قیمت‌ها- بر این است که هم به نفع شرکت‌های تولیدی فولاد و سیمان باشد و منجر به یک قیمت منطقی شود و هم قیمت عرضه شده طوری کاهش پیدا کند که متقاضیان بتوانند از آن استفاده کنند.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 62652
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62652 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,08%3,994 USD/اونسنقره (Silver)▼ 0,07%53,88 USD/اونسمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 1,93%3,748 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,53%1,915 USD/تنپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,48%1,052 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 توماننیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومانربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 توماندلار بازار▲ 0,37%269,500 تومانمس▲ 1,78%6,48 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 1,93%3,748 دلار/تنسرب▲ 0,53%1,915 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,90%675 دلارفولاد▲ 0,29%1,381 دلارنیکل▲ 0,29%15,414 دلار/تنقلع▼ 1,82%55,000 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▼ 0,07%53,88 دلار