همزمان با روز ملی کیفیت اجلاس سراسری تقدیر از واحدهای پیشرو در کیفیت و نوآوری با حضور شرکت فولاد اکسین خوزستان در دانشگاه الزهرا تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از روابط عمومی فولاد اکسین خوزستان، همزمان با روز ملی کیفیت، اجلاس سراسری تقدیر از واحدهای پیشرو در کیفیت و نوآوری با حضور شرکت فولاد اکسین خوزستان در دانشگاه الزهرا تهران برگزار شد.
این اجلاس با هدف تقدیر از سازمان ها و شرکت های پیشتاز در کیفیت بوده و محورهای اصلی این همایش ترویج فرهنگ خود ارزیابی در سازمان ها و شناخت نقاط قوت و زمینه های قابل بهبود، شناسایی و تقدیر از کلیه فعالان عرصه اقتصاد در زمینه کیفیت، توسعه و نهادینه سازی نظام مدیریت کیفیت جامع و هدایت در مسیر دستیابی به موفقیت پایدار و افزایش توان رقابت پذیری در سطح ملی و بین الملل بوده است.
آقایان ابوالفضل حیدریان مدیر کنترل کیفیت و آزمایشگاه و کریم ثابتی مدیر استراتژی فولاد اکسین نیز به نمایندگی از این شرکت در این اجلاس حضور داشته اند.
در پایان این همایش نیز با اهداء لوح و تندیس از شرکت های حاضر تقدیر شد.
منبع خبر «کوهستانی» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 17727 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.