مجمع عمومی فوق العاده شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا با حضور ۸۰ درصد سهامداران، یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح در محل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات برگزار گردید.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه، مجمع عمومی فوق العاده شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا با حضور ۸۰ درصد سهامداران، یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح در محل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات برگزار گردید.
با عنایت به مصوبات این جلسه مقرر گردید سرمایه شرکت از ۱۰۰ میلیون ریال به ۲۰ هزار میلیارد ریال، از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی افزایش یابد.
یادآور می شود اواخر بهمن ماه سال ۱۴۰۰، کنسرسیومی با محوریت شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات و همراهی مجموعه های بزرگ صنعتی کشور شامل هلدینگ صنایع و معادن غدیر، چادرملو، گل گهر، تجلی و گهرزمین برنده ی مزایده ی معدن مس جانجا در شهرستان نیمروز استان سیستان و بلوچستان شد و این کنسرسیوم به مدت ۲۵ سال وظیفه ی استخراج از معادن مس جانجا را برعهده دارد.
در حال حاضر مطالعات اکتشاف تکمیلی این پروژه در حال انجام است و به زودی پیمانکار معدنی آن نیز مشخص خواهد شد.
این پروژه با اشتغال زایی مستقیم برای ۱۵۰۰ نفر و غیر مستقیم برای ۶ هزار نفر، رونق اقتصادی قابل توجهی را در استان سیستان و بلوچستان و جنوب شرق ایران رقم خواهد زد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 49536 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.