سید محمد اتابک، وزیر صمت: این پروژه با ظرفیت نهایی ۶۰۰ مگاوات، نمادی از اراده ملی در مسیر توسعه پایدار و بهرهگیری از انرژی های پاک است؛ در فاز نخست این پروژه، ظرفیت ۱۲۰ مگاوات ساعت با تلاش مهندسین، کارکنان و مدیران گروه فولاد مبارکه و با همکاری شرکت مهندسی دانشمند و پیمانکار طرح، به بهرهبرداری میرسد، حدود ۴۰ درصد تجهیزات این نیروگاه داخلی سازی شده که نشان دهنده توان فنی و مهندسی داخلی کشور است.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، مساحت نهایی این پروژه در فاز نهایی ۱۲۰۰ هکتار است و سرمایهگذاری انجامشده برای بخش ۱۲۰ مگاواتی بیش از ۶۰ میلیون یورو برآورد میشود. این پروژه در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب بهعنوان سال سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده، در استان اصفهان بهرهبرداری خواهد شد؛ هدف از این طرح، علاوه بر تولید برق، افزایش اشتغال در فولاد مبارکه، کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی، کاهش گازهای گلخانهای و تقویت امنیت انرژی کشور است.
این پروژه گامی مؤثر در ساخت آیندهای پاک و پایدار برای نسلهای آینده است. از زحمات تمامی افرادی که در طراحی، اجرا و تامین تجهیزات این پروژه نقش داشتند، به ویژه مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، استاندار اصفهان، نمایندگان مجلس، معاونین وزارت و تمامی کارکنان فولاد مبارکه، قدردانی میکنم و امیدوارم این پروژه در راستای توسعه ملی باشد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 102594 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.