قیمت نهایی ۵۳ درصد از سهام شرکت آلومینای ایران مشخص شد
چهارصدوچهلوپنجمین جلسه هیات واگذاری به ریاست مدنیزاده وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور اعضای این هیات و با ۱۰ دستور کار برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، در چهارصد و چهل و پنجمین جلسه هیات واگذاری مورخ ۱۴۰۴/۰۹/۲۴ که به ریاست دکتر مدنیزاده وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور اعضای این هیات برگزار شد، ۱۰ دستور کار از جمله قیمت پایه و شرایط واگذاری ۵۳ درصد سهم شرکت «آلومینای ایران» طرح و مورد تصویب قرار گرفت.
همچنین قیمت پایه مزایده «جایگاه سوخت شماره ۵۵ قصر شیرین» به تصویب رسید. در ادامه اتخاذ تصمیم در خصوص اصلاح اساسنامه شرکت «فولاد غدیر نیریز» و پیشنهاد درج عنوان شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی نهران در فهرست موارد مشمول واگذاری و تعیین تکلیف جایگزینی تضامین سازمان تامین اجتماعی خریدار شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند در بانک ملت از دیگر دستورات جلسه امروز هیات واگذاری بود.
همچنین تصمیمگیری درباره تصویب قیمت پایه و شرایط واگذاری ۱۰۰ درصد سهام شرکت «گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران» متعلق به شرکت مادر تخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران به جلسه بعد موکول شد.