فروش شرکت به رقم ۲۳۲ هزار میلیارد ریال رسید؛
رشد ۶۰ درصدی درآمد گهرزمین در ۱۴۰۴
شرکت سنگ آهن گهر زمین از رشد ۶۰.۶ درصدی درآمد خود در سال ۱۴۰۴ خبر داد و اعلام کرد که فروش این دوره به رقم ۲۳۲ هزار میلیارد ریال رسیده است.
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه» شرکت سنگ آهن گهرزمین سال ۱۴۰۴ را با رشد قابل توجه درآمدی پشت سر گذاشت و بر اساس آمار منتشرشده در سامانه کدال، مجموع فروش این شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان اسفندماه به ۲۳۲ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال رسیده است؛ رقمی که نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش ۶۰.۶ درصدی را نشان میدهد. سال مالی گهر زمین منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۵ اعلام شده است.
بر پایه این گزارش، میزان تولید این شرکت در بازه مذکور شامل ۲ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۹ تن کلوخه سنگ آهن، ۲ میلیون و ۹۷ هزار و ۶ تن کنسانتره سنگ آهن، ۳ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۲۸۵ تن سنگ آهن دانهبندی، یک میلیون و ۵۱۶ هزار و ۵۸۴ تن گندله، ۷۲ هزار و ۸۱۰ تن بلوم و بیلت، ۱۷۲۵ تن ضایعات شمش و ۵۱۷۷ تن نرمه گندله بوده است.
گهر زمین با ثبت این میزان تولید و رشد درآمدی، عملکردی روبهرشد را در سال ۱۴۰۴ تجربه کرده است.