با عقد قراراداد تولید کاتالیست های ریفورمینگ اولیه (PSR) مورد نیاز پالایشگاه شیراز، فصلی جدیدی از همکاری خوارزمی با این مجموعه پالایشگاهی کشور آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، شرکت پالایش نفت شیراز، یکی از قدیمی ترین مراکز پالایشگاهی کشور است که از سال 1352 نقشی مهم در صنعت پالایشگاهی کشور ایفا میکند. این پالایشگاه با ظرفیت طراحی شده 40 هزار بشکه در روز و معادل 2 میلیون تن در سال در مدار تولید قرار دارد و سهمی بسزا را در صنعت پالایش کشور ایفا می نماید.
سوابق درخشان خوارزمی در تولید کاتالیست های حوزه پالایشگاهی، در پالایشگاه های اصفهان، آبادان، شازند، بیدبلند، تهران و نیز تولید و تحویل دهی کلیه کاتالیست های مورد نیاز واحد جدید تولید هیدروژن پالایشگاه شیراز که توسط شرکت ODCC به اجرا در آمده است، اینبار در پالایشگاه نفت شیراز تکرار خواهد شد.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 90962 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.