اخبار ویژهصنایع معدنی

افتتاح پروژه‌های صنایع معدنی به ارزش ۲ میلیارد دلار در سال جاری

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه به نقل از ایسنا، وجیه‌اله جعفری در آیین کلنگ‌زنی دو شرکت فولادی که ۱۰ تیرماه در رامهرمز انجام شد، اظهار کرد: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنعت و معدن  کشور، به دنبال این است که بخش معدن و صنایع معدنی را در جای جای کشور به ویژه در مناطقی که می‌تواند به اشتغال کمک کند و منجر به توسعه پایدار شود، توسعه دهد.

وی افزود: سال گذشته در بخش معدن و صنایع معدنی کشور، بیش از ۴.۵ میلیارد دلار پروژه افتتاح شد. امسال نیز پروژه‌هایی به ارزش ۲ میلیارد دلار دیگر در مناطق مختلف افتتاح خواهند شد. این پروژه‌ها توسط شرکت‌های بزرگ به عنوان شرکت‌های پیشرو و توسعه‌گرا در زنجیره‌های مختلف اجرا شده‌اند.

معاون وزیر صمت گفت: به دنبال این هستیم که بتوانیم با درایت، نقدینگی این شرکت‌ها را در مجموعه‌ها و مناطق مختلف کشور برای ایجاد اشتغال در طرح‌های مختلف به کار بگیریم؛ یکی از طرح‌های جدید، طرح “تام” است؛ طرح تامین منابع از طریق شرکت های توسعه گرا.

جعفری بیان کرد: با بانک صنعت و معدن برای بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان و با  بانک تجارت ۱۵ هزار میلیارد تومان از طریق کمک منابع شرکت‌های توسعه‌گرا برای این طرح‌ها تفاهم کرده‌ایم. امیدواریم در یکی دو ماه آینده، این تفاهم انجام و این عدد به ۵۰ هزار میلیارد تومان برسد.

معاون وزیر صمت بیان کرد: اخیرا به استان‌ها اعلام شد که ۵۰ درصد آن، در حوزه معدن و صنایع معدنی و ۵۰ درصد در حوزه‌های دیگر صنایع به کار گرفته شود.

وی ادامه داد: مجموعه کشور و سازمان صمت دنبال می‌کند که در کشور اشتغال‌زایی و توسعه از طریق این منابع و پتانسیل‌هایی که وجود دارد، ایجاد شود.

جعفری بیان کرد: دو شرکت خصوصی فولاد پاسارگاد صبا و فولاد فاخر، تقاضای سرمایه‌گذاری در این منطقه داشتند که امروز در این دو طرح، در خدمت دوستان هستیم. دستان این سرمایه‌گذاران را که در این مناطق به دنبال توسعه شهرستان و استان هستند را می‌بوسیم.

معاون وزیر صمت گفت: طرح شرکت فولاد پاسارگاد صبا در راستای تکمیل زنجیره ارزش فولاد فعالیت خواهد کرد و ورقه‌های نورد گرم تولید خواهد کرد. امروز در کشور ظرفیت حدود ۱۲ میلیون تن ورق گرم داریم اما تنها ۸ میلیون تن تولید می‌شود و مصرف کشور بیش از این است بنابراین نیازمند توسعه هستیم. با توجه به اینکه می‌توان زنجیره بالادستی و محصول آن را از فولاد خوزستان تهیه کرد، در منطقه منجر به اشتغال‌زایی و تولید بیشتر می‌شود.

جعفری افزود: در قالب این طرح، سالانه یک میلیون تن ورق گرم در سه ضخامت مختلف تولید خواهد شد و اشتغال‌زایی آن نیز ۴۰۰ نفر است. ما در وزارت صمت در خدمت عزیزان هستیم و مدیران استان خوزستان نیز کمک خواهند کرد اما به شرط اینکه سرمایه‌گذار، با همت این کار را انجام دهد و به سرعت پروژه اجرایی و اشتغال‌زایی ایجاد شود.

وی بیان کرد: مردم انتظار دارند عملیات اجرایی این شرکت از فردا آغاز شود بنابراین این امیدی که در مردم ایجاد می‌شود باید به ثمر برسد.

معاون وزیر صمت گفت: فاز نخست طرح شرکت فولاد فاخر اکسین در خصوص تولید فلاسینکو منگنز است. در کشور مصرف فلاسینکو منگنز ۸۵ هزار تن است اما تنها ۵۰ هزار تن تولید می‌شود و شاید بخشی از آن وارداتی باشد. این طرح در راستای نیاز مواد اولیه کلیه طرح‌های فولادی و صنایع دیگر است و در اجرای طرح‌های دیگر بسیار تاثیرگذار است.

جعفری افزود: اجرای این طرح منجر به اشتغال‌زایی برای ۶۳ نفر خواهد شد. امیدواریم این شرکت، کار را سریع شروع کند. ما در تامین مواد اولیه و نقدینگی، هر دو طرح کمک و حمایت خواهیم کرد. امیدواریم با همت این دو سرمایه‌‎گذار در زمان کوتاه این دو طرح افتتاح شوند.

–

–

–

منبع خبر: شایورد کد خبر: 8672
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «شایورد» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8672 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس11 ساعت پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس11 ساعت پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد2 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن7 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن9 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن7 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن10 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس2 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس11 ساعت پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم18 ساعت پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم18 ساعت پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان18 ساعت پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان18 ساعت پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان19 ساعت پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان18 ساعت پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار9 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار7 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن9 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن9 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار10 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار9 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن8 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن8 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار11 ساعت پیش
فارسیEnglish