سرمایه گذاری ۴۷۶۰ میلیارد ریالی ایمیدرو در اکتشافات سیستان و بلوچستان
وجیه اله جعفری رییس هیات عامل ایمیدرو، استان های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی را به عنوان اولویت های اکتشافی این سازمان اعلام کرد. وی تاکید کرد: تاکنون ۱۵۵ محدوده اکتشافی مستعد در استان سیستان و بلوچستان توسط مجموعه ایمیدرو شناسایی شده است.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، جعفری که شامگاه چهارشنبه در شورای معادن استان سیستان و بلوچستان و در حضور استاندار، رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی ایران، رئیس سازمان صمت و سرمایه گذاران معادن سیستان و بلوچستان سخن می گفت، تصریح کرد: از این تعداد ۱۴۳ محدوده از سوی ایمیدرو و ۱۲ محدوده از طرف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شناسایی شده است.
وی درباره اقدامات حاکمیتی ایمیدرو گفت: این سازمان با هدف کاهش ریسک سرمایه گذاران و تسهیل در جذب سرمایه، اقدام به فعالیت های اکتشافی می کند که در این میان، اولویت به دو استان سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی معطوف شده است.
وی ادامه داد: از ۴۸۰ هزار کیلومتر مربع فعالیت های اکتشافی ایمیدرو ( به همراه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران) در ۳۰ استان، ۱۱۰ هزار کیلومتر مربع سهم استان سیستان و بلوچستان است.
جعفری با اعلام اینکه تاکنون ۱۵۵ محدوده مستعد توسط ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این استان شناسایی شده، تصریح کرد: در محدوده های فوق، فعالیت در محدوده هایی با اولویت مواد معدنی فلزی را تا دستیابی به ذخایر ادامه می دهد و پس از آن با روش های قانونی، فرصت مشارکت بخش خصوصی را فراهم می کند.
وی تاکید کرد: پس از پایش های انجام شده ۷ محدوده مستعد در شمال استان انتخاب شده که فاز اکتشاف عمومی آن ها به پایان رسیده است. به گفته جعفری، این محدوده ها مستعد مس، طلا و آهن هستند.
جعفری در ادامه اظهار داشت: اکنون درخواست مجوز برای اکتشاف کرومیت داده ایم و در انتظار مجوز مربوطه هستیم.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اعلام آمادگی سازمان برای مشارکت در توسعه زیرساخت های بخش معدن استان گفت: مجموعه ایمیدرو به همراه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران از سال ۹۲ تاکنون برای اکتشاف و تجهیز معادن در سیستان و بلوچستان (معادل قیمت های جاری و به روز)، ۴۷۶۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین یادآور شد: ایمیدرو در پروژه هایی وارد می شود که یا بخش خصوصی تمایل به فعالیت ندارد یا ریسک آن ها بالا است.
به گفته جعفری، جایی که بخش خصوصی فعالیت کند ایمیدرو وارد نمی شود چرا که نه تنها خود را رقیب بخش خصوصی نمی داند بلکه بسترسازی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی می کند. رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: از سال های گذشته طرح هایی همچون احیا و فعال سازی معادن کوچک و افزایش سرمایه صندوق بیمه سرمایه گذاری معدنی به منظور تقویت حضور بخش خصوصی و کاهش ریسک سرمایه گذاری اجرایی شده اند.
وی افزود: آموزش نیروی انسانی در حوزه های مختلف و توسعه و تقویت صنعت گوهرسنگ ها، در همین راستا صورت گرفته است.
–
–
–
–
–