شرکتهای های برتر فلزی به هند برای رسیدن به خالص آلایندگی صفر تا افق 2070 کمک می کنند
روزنامه The Economic Times هند: از تغییر در نیروگاه های گازی تا سرمایه گذاری در فناوری های انرژی سبز، شرکت های برتر فلزی هند به این کشور کمک خواهند کرد تا به هدف COP-26 جهت دستیابی به انتشار خالص صفر تا سال 2070 نزدیک تر شود.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه، به گفته Amish Shah رئیس تحقیقات بانک آمریکا، امروزه پایداری گزینه ای برای شرکت های بزرگ به شمار نمی رود و اگر شرکت ها اکنون آنرا جدی نگیرند روی سودآوری آنها تاثیر خواهد گذاشت.
پیشرو این تلاش های ویژه، شرکت ها و صنایع بزرگ همچون فولاد قرار دارند.
سخنگوی تاتااستیل می گوید: ما با Carbon Clean Solutions و چندین استارت آپ که در حال بررسی فناوری های کربن زدایی هستند همکاری می کنیم و در کوتاه مدت تلاشمان این است تا از قراضه بیشتری در واحدهای فولادسازی فعلی خود برای کاهش ردپای کربن استفاده کنیم.
شرکت فولاد جیندال JSW نیز 557 کرور روپیه (معادل 74.75 میلیون دلار) برای خرج کردن در «بهترین تکنولوژی های موجود» که مخفف آن BAT می باشد، جهت پایداری محیط زیست در طول سال مالی 2020-2021 در نظر گرفته است. این شرکت بیشتر در حال برنامه ریزی برای سرمایه گذاری حدود 10 هزار کرور روپیه ای (معادل 1.34 میلیارد دلاری) در دهه آینده برای دستیابی به هدف کاهش کربن اعلام شده تا سال مالی 2030 است.
مدیر ارشد جیندال گفته؛ ما در نیروگاه های گازی سرمایه گذاری کرده ایم تا از گازهای زاید حاصل از فعالیت های فولادی استفاده کنیم و در نتیجه مصرف زغال را کم کنیم. وی افزود JSW همچنین دارای فرآیند تولید بخار از بازیابی گرمای اتلاف شده در واحدهای سینترینگ است.
یکی دیگر از نکات برجسته رویداد COP-26 بحث زغال سنگ است. زغال سنگ حدود 55 درصد از انرژی مورد نیاز هند را تشکیل می دهد و اطلاعات وزارت زغال نشان می دهد که مصرف این انرژی اولیه تجاری در هند در 4 دهه گذشته حدود 700 درصد رشد داشته است. با این حال سرانه مصرف این انرژی اولیه تجاری در هند حدود 350 کیلوگرم در سال است که بسیار کمتر از کشورهای توسعه یافته است.
برای آهن سازی، AM/NS هند از تکنولوژی پیشرفته احیا مستقیم DRI استفاده می کند که دی اکسید کربن کمتری نسبت به روش های معمول فولادسازی منتشر می کند و مدیرعامل این شرکت می گوید از سال 2015 در کاهش انتشار دی اکسید کربن موفق بوده و توانسته انتشار این گاز را از آن زمان تاکنون 32 درصد کم کند.
بزرگترین تولیدکننده آلومینیوم هند یعنی صنایع Hindalco نیز متعهد شده تا سال 2050 خالص کربن خنثی شود.
منبع:کانال دکتر جعفری طهرانی
–
–
–
–
–
–