اخبار ویژهمعدن

تکمیل اجرای طرح مزایده ۶ هزار محدوده معدنی در آینده نزدیک

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه به نقل از ایرنا، از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «علیرضا رزم‌حسینی» در نشست بررسی چگونگی تداوم مزایده سراسری محدوده های معدنی، اجرای این طرح را در راستای اجرای تکالیف قانونی وزارتخانه و همچنین تأکیدات مقام‌های عالی نظام عنوان کرد و افزود: اجرای این طرح بزرگ به صورت کاملا شفاف و قانونی در جریان است و با استقبال بسیار خوب افراد دارای صلاحیت فنی و مالی همراه شده است.

وی با اشاره به برخی ابهام‌های ایجاد شده درباره اجرای این طرح بزرگ، گفت: از روز نخست اجرای مزایده سراسری ۶ هزار محدوده معدنی، حجم عظیمی از سنگ‌اندازی‌ها، کم لطفی‌ها و مانع تراشی‌ها در مسیر اجرای آن را پیش‌بینی می‌کردیم و با علم به گستردگی هجمه‌سازی‌ها علیه این طرح عدالت‌گستر نسبت به اجرای آن اقدام شد.

رزم‌حسینی ادامه‌داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت همواره از حضور و همراهی همه نهادهای نظارتی در مسیر اجرای طرح‌ها و فرایندهای اقتصادی این وزارتخانه استقبال کرده است و درخصوص اجرای طرح فعال‌سازی معادن نیز براساس نظرات اعلامی مسوولان دستگاه قضایی هیچ‌گونه شائبه‌ای متوجه این وزارتخانه نبوده و نیست.

وی از وجود برخی غرض‌ورزی‌های سیاسی و جریان‌سازی‌های رسانه‌ای علیه این طرح خبر داد و خاطرنشان‌کرد: برخی صحنه‌آرایی‌های مخرب رسانه‌ای، آگاهانه یا نا آگاهانه کاهش اعتماد مردم نسبت به نظام را در پی دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تقدیر از تعاملات و همراهی‌های دستگاه قضایی در مسیر رشد تولید کشور، تکمیل هرچه سریع تر فرایند اجرایی طرح آزادسازی ۶ هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور را با افزایش تعاملات بین دستگاهی خواستار شد.

 

تداوم روند اجرای مزایده‌های معدنی، به‌زودی

در ادامه این نشست، معاون قضایی دادستان کل کشور با تقدیر از عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، بر اقدام‌های بدون شائبه این وزارتخانه در جریان اجرای این طرح تأکید کرد.

«سعید عمرانی» اقدام‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای عمل به تکالیف قانونی در اجرای ماده 10 قانون معادن و همچنین بند «ط» تبصره 18 قانون بودجه سال 1400را بدون شائبه عنوان کرد و افزود: در همه دوران مسوولیت تلاش کردیم بیشترین همراهی و همکاری را در راستای ارتقای شاخص‌های تولید کشور با مدیران وزارتخانه برقرار کرده و موانع فعالیت و تلاش آنان را رفع کنیم.

رییس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری و اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه با اشاره به سلامت، پاک‌دستی و عملکرد مطلوب وزیر صنعت در طول دوران تصدی این مسوولیت، خاطرنشان‌کرد: با تاکید بر عدم‌ابطال یا لغو مزایده‌های مربوط به اجرای مزایده سراسری 6‌هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور، به‌زودی شاهد تداوم روند اجرای مزایده‌ها پس از انجام برخی هماهنگی‌ها و تعاملات بین‌دستگاهی در حوزه های اجرایی و نظارتی خواهیم بود.

وی نظرات و دیدگاه‌های عنوان شده در این نشست را از سر دلسوزی و دغدغه‌مندی نسبت به مصالح عمومی کشور دانست و ادامه‌داد: ردپای برخی فضاهای سیاسی و افراد در سایه حوزه‌های اقتصادی در ایجاد چالش‌هایی نظیر آنچه که در پیرامون اجرای طرح فعال‌سازی معادن دیدیم، وجود دارد.

عمرانی در پایان با اشاره به تقطیع صحبت‌هایش درباره اجرای این طرح، تصریح‌کرد: در نامه اخیر خود به وزیر صنعت همه تلاش خود را به‌کار گرفتیم تا مانع ایجاد خدشه در عملکرد وزارت صنعت در جریان اجرای مزایده سراسری محدوده‌های معدنی در افکار عمومی شویم.

بیست و هفتم اردیبهشت‌ماه گذشته آیین آزادسازی ۶ هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، روسای سازمان‌های صنعت استانی و تشکل‌های بخش خصوصی به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.

–

–

–

منبع خبر: کوهستانی کد خبر: 10606
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «کوهستانی» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10606 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس7 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس7 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد8 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن13 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن16 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن13 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن17 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس8 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس7 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم7 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم7 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان7 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان7 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان7 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان7 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار16 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار13 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن16 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن16 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار16 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار16 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن15 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن14 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار7 روز پیش
فارسیEnglish