اخبار ویژهفولاد

کمبود زغال‌سنگ و کک، تولید ذوب‌آهن را محدود کرد؛ ورود مجلس برای نجات این غول فولادی

ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولید کننده فولاد کشور و تنها تولید کننده ریل در غرب آسیا همواره در رشد و توسعه پروژه های عمرانی کشور نقش کلیدی داشته است.مجتمع عظیم صنعتی که به دلیل عدم دسترسی پایدار به مواد اولیه،متاسفانه بخش بزرگی از ظرفیت خط تولید آن فعال نیست و این موضوع بر پیشرفت پروژه های عمرانی کشور تاثیر مستقیم دارد.

پایگاه خبری «معدن نامه»: مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما،ظرفیت های تولیدی ذوب آهن،اهمیت تدوین استراتژی از سوی سهامدار عمده و تامین پایدار مواد اولیه را تشریح نموده است.

مهدی طغیانی ابتدا به بازدید اخیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از ذوب آهن اصفهان پرداخت و گفت: این کمیسیون با رویکرد اقتصادی،بازدید خوبی از خط تولید کارخانه داشت و از نزدیک با کارگران تلاشگر ذوب آهن نیز گفتگو داشتیم و دغدغه های آنها را شنیدیم همچنین جلسه ای با حضور جمعی از مسئولین شرکت و با محوریت بررسی وضعیت مالی اقتصادی کارخانه ،برگزار شد.

وی افزود: ذوب آهن اصفهان به لحاظ اقتصادی در شرایط سختی قرار دارد اما در همین شرایط خاص کشور و سخت کارخانه توانست،در سال گذشته 2 همت از زیان انباشته را کاهش دهد که این عدد کوچکی نیست.

بازگشت ذوب آهن به روزهای شکوفایی،امکان پذیر است

نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جمع بندی دکتر حسینی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی این بود که با وجود شرایط سخت اقتصادی ذوب آهن هنوز هم جای اصلاح و بازگشت وجود دارد لذا مقرر شد جلسه ای با حضور سهامدار عمده (بانک رفاه کارگران) و مدیران شرکت برگزار شود و برنامه جامع بانک رفاه با مسئولیت پذیری تمام در این جلسه ارائه گردد و همچنین نیازمندی ها مشخص شود،به دلیل شرایط موجود کشور این جلسه تاکنون برگزار نشده اما به زودی اما برگزار می شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس،هر کمکی بتواند به ذوب آهن و سهامدار عمده انجام می دهد تا کارگران به عنوان سرمایه های اصلی کارخانه، شرایط بهتری داشته باشند.

ذوب آهن برای تامین پایدار مواد اولیه،نیازمند حمایت جدی است

وی در ادامه به موضوع تامین پایدار مواد اولیه ذوب آهن پرداخت و گفت: این کارخانه به دلیل شیوه تولید کوره بلند از یارانه انرژی برخوردار نیست و از سوی دیگر مواد اولیه آن(کک و زغالسنگ) بخش عمده ای از قیمت تمام شده محصول آن را تشکیل می دهند لذا در این بخش هم ذوب آهن به حمایت جدی نیاز دارد.

نقش زیر ساختی سبد محصول ذوب آهن در پروژه های عمرانی کشور

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس ادامه داد: سبد محصول ذوب آهن اعم از محصولات ساختمانی و ریل،جزء لاینفک پروژه های عمرانی کشور هستند و لذا تامین پایدار مواد اولیه کارخانه برای تولید این محصولات و در ادامه تزریق به پروژه های کشور،همچون زنجیره ای است که اختلال در یکی از بخش ها،کل فرایند را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی خاطرنشان کرد:ریل قطارهای پُرسرعت از جمله محصولات این کارخانه است،محصولی زیرساختی  که در اَبر پروژه قطار سریع السیر تهران-قم-اصفهان نقش کلیدی دارد و حضور ذوب آهن اصفهان در کنسرسیوم این پروژه اتفاقی مبارک است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد:جلسات بسیار خوبی در این زمینه با حضور مدیرعامل ذوب آهن و نمایندگان شرکت برگزار شده است و استفاده از ریل ملی، می تواند مزایای موثری در این پروژه رقم بزند.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 265144
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 265144 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس12 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس12 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد14 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن19 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن22 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن19 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن23 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس14 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس12 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم13 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم13 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان13 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان13 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان13 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان13 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار22 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار19 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن22 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن22 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار22 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار22 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن21 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن20 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار12 روز پیش
فارسیEnglish