پيام تقدير قائم مقام مديرعامل در امور ستادی و مسئوليت های اجتماعی خطاب به كاركنان شركت فولاد خوزستان
هجوم ويروس مرموز كويد١٩ به جهان، يكی از وقايع تلخ، فاجعه بار و در عين حال، عبرت آموز روزگار ماست. در جريان پاندمی فاجعه باركويد١٩ و سويه های جهش يافته اش، جهان تهديدهايی چون: مرگ و مير غيرقابل جبران انسان ها، داغدار شدن خانواده متوفيان، تحميل هزينه های سنگين بهداشتی درمانی، استرس آزار دهنده، كاهش روابط عاطفی و ديد و بازديدهای فرحبحش خانوادگی، لطمات سنگين اقتصادی به كشورها و… را تجربه كرد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از روابط عمومی فولاد خوزستان، هجوم ويروس مرموز كويد١٩ به جهان، يكی از وقايع تلخ، فاجعه بار و در عين حال، عبرت آموز روزگار ماست. در جريان پاندمی فاجعه باركويد١٩ و سويه های جهش يافته اش، جهان تهديدهايی چون: مرگ و مير غيرقابل جبران انسان ها، داغدار شدن خانواده متوفيان، تحميل هزينه های سنگين بهداشتی درمانی، استرس آزار دهنده، كاهش روابط عاطفی و ديد و بازديدهای فرحبحش خانوادگی، لطمات سنگين اقتصادی به كشورها و… را تجربه كرد؛ اما فرصت هايی چون درک اهميت فضای مجازی، آشنايی جهانی با آموزش های غيرحضوری، آشنايی عمومی با خريدهای اينترنتی، ترويج اقدامات داوطلبانه و كار گروهی، درک و قدرشناسی از موهبت های الهی (كه به آن ها عادت كرده بوديم)، فهم بشر از ضعف های بی شمارش حتي در برابر ويروسی كوچک و… بخشی از فرصت های اين همه گيری جهانی بود.
شركت فولاد خوزستان از روز اول ورود اين ويروس منحوس، با تشكيل كميته عالی مقابله با كرونا، تقريبا در تمام مراحل اين پاندمی تاكنون، به لطف خدای متعال، حمايت مديرعامل محترم، اتخاذ تصميمات درست و بهنگام، نظارت بر اجرای سريع و دقيق آن ها و همكاری كاركنان فهيم و شريف شركت توانست، یک بنگاه بزرگ و مهم اقتصادی با جمعيتی ١٧ هزار نفری با پيچيدگی ها و محيط های كاری متفاوت را، از اين بحران ها و موج های مخرب شيوع اين ويروس منحوس، به سلامت عبور دهد.
راه اندازی مركز اختصاصی تست كويد١٩ (كه اولين مركز اختصاصی در صنايع كشور بود)، كاهش ساعات كاری (زودتر از ابلاغيه های ملی و استانی)، تعطيلی آموزش ها و جلسات حضوری، پرداخت حقوق كامل افراد مبتلا (در دوران قرنطينه)، تاييد كاركرد افراد پرخطر و جلوگيری از حضور آنان در محيط كار (از هفته های اول شيوع كويد١٩)، تغيير ثبت ورود و خروج، افزايش سرويس های اياب و ذهاب، گسترش پاركينگ ها، ضدعفونی روزانه اماكن، توزيع منظم اقلام بهداشتی و محافظت كننده (همانند ماسک و مواد ضدعفونی كننده) و … بخشی از اين تدابير مهم و راهگشا بود؛ اما شاه بيت غزل اقدامات ارزشمند صورت گرفته، آغاز فرآيند واكسيناسيون عمومی و نجات بخش كاركنان و خانواده آنان، زودتر از تمام سازمان ها و بنگاه های كشور بود كه باز هم استقبال كاركنان و خانواده معظم آن ها نمايشگاه شعور و درک عميق و همراهی كاركنان شركت و اعتماد و همراهی آنان با تصميمات مديريتی اتخاذ شده بود. اكنون در آستانه عبور نسبی از بحران جهان گير سويه اُميكرون و با قلبی پر از اميد و شاكر پروردگار، بر خود واجب مي دانم از عنايات خدای متعال، حمايت قاطع مديرعامل و هيات مديره محترم، همكاری همه دستگاه ها (خصوصا دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی استان)، همراهی همه معاونين و مديران خردمند شركت و مهم تر از همه، همكاری و اعتماد كاركنان پرتلاش و فهيم شركت، خصوصا در پيک جديد اميكرون كه باعث شد با كمترين تلفات، وارد شيب نزولی ابتلاء، شويم؛صميمانه قدردانی كنم، چرا كه بدون اين همراهی، همه اين تلاش ها می توانست عقيم بماند.
در پايان لازم است يادآوری كنم كه تا زمان واكسيناسيون اكثريت مردم جهان، ظهور سويه های جديد كاملا محتمل است. لذا تا آن زمان كماكان زدن واكسن يادآور، حفظ فاصله اجتماعی، ايجاد تهويه در محل های دربسته، زدن ماسک و شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون، ضامن سلامتی ما و عزيزان ماست. عنايت داشته باشيد كه كماكان سويه اميكرون در كمينِ گرفتن جانِ افراد مسنّ، دارای بيماری زمينه ای و واكسن نزده است.
خدای تان يار و نگهدار باد.
“دكتر عليرضا مخبر دزفولی
رييس كميته عالی مقابله با كرونا”
–
–
–
–
–