فرماندار سقز در نشست با سرمایهگذاران سازمان تهیه و تولید مواد معدنی ایران (معدن آهن اسکارن صاحب) از تلاش شرکت توزیع برق کردستان و مساعدت دادستان و هماهنگی ادارات جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، صمت و برق برای تامین برق و واگذاری ۵۰۰ کیلو وات برق به این واحد معدنی قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه»، ضیاالدین نعمانی بیان کرد: نقش مدیران و تسهیلگری قوانین برای حمایت از احیای دوباره واحدهای راکد امری ضروری است و این مهم در دستورکار مسوولان استان قرار دارد.
وی با اشاره به نقش معادن در اشتغالزایی گفت: استفاده از نیروهای بومی، دوری از تخریبهای زیست محیطی و حفاظت از آب، خاک و هوا و آمادهسازی بسترهای لازم برای جلوگیری از خامفروشی هموار مدنظر مجموعه معادن باشد.
فرماندار ویژه شهرستان سقز با اشاره پروژه احداث ذوب آهن آدینان با سرمایهگذاری شرکت مهندسین بهروش با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار تن کنسانتره آهن و پیشرفت فیزیکی مناسب، یادآور شد: بهرهبرداری از این پروژه، در کاهش خامفروشی معادن سنگ آهن، حفظ سرمایهگذاران، تکمیل زنجیره تولید فولاد و ایجاد اشتغال و توسعه بخش معدن بسیار مهم است.
نعمانی اعلام کرد: ۱۴ پروانه مربوط به معادن سنگ آهن در شهرستان سقز با ظرفیت قطعی ۹ میلیون تُن و استخراج اسمی سالانه ۷۷۲ هزار تن فعال است که هفت معدن مشغول فعالیت معدنی هستند.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 124295 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.