مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد؛
ورود اولین محموله دامپتراک خریداری شده به بندر انزلی
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران از ورود اولین محموله دامپتراکهای خریداری شده توسط این شرکت به بندر انزلی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، دکتر حسین مدرس خیابانی از ورود اولین محموله دامپتراک های خریداری شده توسط شرکت ملی صنایع مس ایران به بندر انزلی خبر داد.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران اعلام کرد: ۵ دستگاه دامپتراک ۲۲۰ تنی از مجموع ۸۰ دستگاه سفارش داده شده به بندر انزلی وارد شده است.
وی همچنین از عقد تفاهم نامه با شرکتهای سازنده دامپتراک در راستای داخلی سازی قطعات و تجهیزات این ماشینآلات خبر داد.
دکتر مدرس خیابانی تصریح کرد: این پروسه در دو مرحله ۲۵ و ۵۰ درصدی انجام خواهد شد که به منظور تقویت تولیدات داخلی و کاهش وابستگی به واردات طراحی شده است.
وی خاطرنشان کرد: این اقدام نه تنها به افزایش ظرفیت تولید و بهرهوری در معادن کشور کمک خواهد کرد، بلکه به ایجاد فرصتهای شغلی و توسعه فناوری در صنعت معدن نیز منجر خواهد شد.