شرکت های بزرگ توان بالایی برای سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه دارند.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، این شرکت ها سالانه ۶۰ همت در انتقال آب از سواحل جنوبی به هرمز و شرق کشور سرمایه گذاری می کنند.
از حدود ۹ هزار شرکت دانش بنیان حدود ۷۰ تا ۱۰۰ شرکت در مقیاس بزرگ فعالیت دارند که بیش از ۱۰۰ نفر پرسنل و فروش بالای ۵ میلیون دلار دارند.
سهم سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه ایران عمدتا برعهده دولت با ۳۸ درصد، شرکت های بزرگ با ۳۳ درصد و دانشگاه ها با ۲۹ درصد است.
اگر امسال رشد مد نظری رهبری در مجموعه ارکان اقتصاد کشور رخ ندهد در حق ایشان جفا کرده ایم.
ابرچالش های تولید شامل مواردی از جمله ناپایداری در مدیریت، فقدان رهبری تولید، قیمت گذاری دستوری و کمبود تمرکز در سیاست های ارزی است.
وزارت صمت برنامه و اقدامات پیشرانه برای دستیابی به صنعت دانش بنیان تدوین و اجرایی می کند.
برخی پروژه های پیشران شامل احیا و فعال سازی شرکت های دانش بنیان و اندیشکده ها، توسعه پلتفرم شهرک های صنعتی از طریق خوشه های صنعتی، تامین آب و برق صنایع، جایگزینی خودروهای برقی با خودروهای فعلی، استفاده از سوخت های پاک، توسعه اکنتشافات و هوشمندسازی معادن و صنایع معدتی، توسعه و تنوع بخشی به خدمات مالی و ایجاد ساز و کارتبالادبات کالا با کشورهای مختلف است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 61495 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.