عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از برگزاری نشست اختصاصی این کمیسیون به منظور رفع مشکلات فولاد مبارکه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه» زهرا سعیدی در تشریح جزییات نشست دیروز(یکشنبه) کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: نشست روز گذشته این کمیسیون با حضور بنده، نایب رییس و تعدادی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس و مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه به منظور بررسی موانع موجود در مسیر بازسازی و رفع مشکلات این واحد صنعتی برگزار شد.
نماینده مردم مبارکه در مجلس تصریح کرد: در این نشست مسائل مبتلابه صنایع بویژه مجتمع فولاد مبارکه مورد بررسی قرار گرفت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یادآور شد: در نهایت مقرر شد با توجه به گستردگی مطالب و نیاز به ارائه توضیحات بیشتر و بررسی دقیق تر موارد مطرح شده، نشست دیگری در این رابطه با حضور اعضای کمیسیون، مدیرعامل فولاد مبارکه و سایر دغدغه مندان این حوزه، برگزار شود.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 118213 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.