محمدمسعود سمیعینژاد، رئیس هیئت عامل ایمیدرو، با اشاره به ضرورت توسعه روابط تجاری با منطقه اوراسیا، از حضور مقتدرانه شرکتهای بزرگ معدنی و صنایع معدنی ایران در نمایشگاه متال اکسپو ۲۰۲۶ روسیه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه»، محمدمسعود سمیعی نژاد در نشست هماهنگی نمایشگاه متال اکسپو روسیه (2026) ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت برای ارتقای ارتباط تجاری و اقتصادی با کشورهای منطقه اوراسیا، قرار شد شرکت های معدنی و صنایع معدنی در این نمایشگاه بین المللی حضور یابند.
وی افزود: از جمله راهکارهای کم اثر کردن تحریم های ظالمانه اروپا و غرب، توسعه تجاری با کشورهای منطقه اوراسیاست. از این رو، حضور مقتدرانه در نمایشگاه بین المللی اکسپوی روسیه فرصت مناسبی است تا روابط خود را در زمینه توسعه صنعت و معدن تقویت کنیم.
معاون وزیر صمت با ابراز امیدواری از این که با حضور شرکت های ایرانی در نمایشگاه مذکور، دستاوردهای ارزشمند منتهی به قرارداد در زمینه فناوری و توسعه حاصل شود، تصریح کرد: تاکنون حدود 28 شرکت بزرگ برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین، برخی شرکت های نفت و پتروشیمی و نیز ایدرو هم برای شرکت در نمایشگاه مذکور اعلام حضور کرده اند.
بنا به این گزارش، نمایشگاه اکسپوی روسیه 2026 روزهای 18 تا 22 آبان 1405 برگزار می شود.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 127309 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.