مدیر واحد اقتصاد مقاومتی گهرزمین:
محرومیتزدایی و اشتغالزایی مهمترین اهداف واحد اقتصاد مقاومتی گهرزمین است
مدیر واحد اقتصاد مقاومتی گهرزمین گفت: با اجرای پروژه های مختلف توسط شرکت گهرزمین، زمینه اشتغال ۵۱۱ نفر فراهم شده است.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از روابط عمومي و شرکت سنگ آهن گهرزمين، محمد حجتي پور، مدير اقتصاد مقاومتي اين شرکت درباره مهم ترين دستاوردهاي اين حوزه با توجه به عملياتي شدن پروژه هاي مختلف توسط گهرزمين در شهرستان منوجان گفت: در پروژه برگزاري كلاس هاي كنكور خوشبختانه تعداد دانش آموزان پذيرفته شده در مراكز آموزش عالي و دانشگاه ها با رتبه هاي ممتاز افزايش يافته و تعداد دانش آموزان استفاده كننده از امكانات كلاس هاي تقويتي كنكور از ۳ شهرستان به ۷ شهرستان جنوبي و از ۱۳۰۰ نفر به ۳۰۰۰ نفر افزایش یافته است. همچنین ۴۰۰دستگاه تبلت بين دانش آموزان جهت تسهيل در بهره مندی از كلاس هاي آموزش مجازي توزيع شده است.
در پروژه قاليبافي تعداد كارگاه هاي آموزشي و توليدي از ۴ كارگاه به ۸ كارگاه، تعداد افراد آموزش ديده از ۴۰۰ به ۴۷۲ نفر، تعداد دارهای قاليبافي از ۳۸ دستگاه به ۸۲ دستگاه و تعداد بافنده از ۶۹ به ۱۶۴ نفر افزايش يافته است و در نهایت، در اين پروژه ۱۹ تخته فرش توليد شده است.
در پروژه خياطي تعداد كارگاه هاي آموزشي از ۲ كارگاه آموزشي به ۳ كارگاه و تعداد چرخ خياطي مستقر در كارگاه ها به ۶۴ دستگاه خياطي افزايش يافته است. همچنين با خريداري و تجهيز كارگاهاي آموزشي به امكانات پيشرفته دوخت از جمله خريد تاسيسات خشكشويي و تجهيزات سرمايشي و خريد دستگاه پيشرفته گلدوزي البسه و … تاکنون ۵۸۵ دست البسه و تعداد ۴۵۲۷۷۹ عدد ماسك بهداشتي توليد شده است.
در پروژه تسهيلات بانکي و کارآفريني ۳۷۰ نفر طي سه مرحله براي اعطاي تسهيلات بانكي از صندوق بانك رسالت معرفي شدند و از طريق تسهيلات کارآفريني زمينه اشتغال ۱۶۸ نفر فراهم شد.
در پروژه مرمت قلعه تاريخي با انجام کاوشهای باستان شناسی، امکان شناخت ادوار مختلف فرهنگی و استقراری قلعه منوجان، شناخت و آگاهی نسبتا کامل از پلان معماری حصار و شناخت به نسبت رضایت بخشی از پلان آثار معماری درون فضاهای معماری قلعه فراهم شد و با برکشیدن حصار قلعه از زیر تودههای آوار چند صد ساله، بخشهای حصار به خصوص حصار جنوبی قلعه مرمت شد.
مدير واحد اقتصاد مقاومتي به اهداف و برنامه هاي آتي در اين پروژه ها پرداخت و گفت: در پروژه قاليبافي و خياطي ضمن افزايش تعداد کارگاه هاي آموزشي، تعداد بافندگان و افزايش توليد در تلاش هستيم که بخش توليد را به سرمايه گذاران بخش خصوصي واگذار کنيم. برنامه ما در پروژه مرمت قلعه تاريخي، تکميل و مرمت حصارهاي جنوبي و غربي قلعه و اجراي شبکه نورپردازي آن است. همچنين در پروژه هتل سنتي؛ احداث تالار، سايت اداري، استخر، پيست، جاده سلامت و توسعه پارک شهرداري از جمله اهداف آتي اين واحد است.
حجتي پور در پايان با اشاره به ميزان اشتغال ايجاد شده در شهرستان منوجان عنوان کرد: با حمايت شرکت گهرزمين در پروژه قاليبافي ۲۰۹ نفر، در پروژه خياطي ۸۵ نفر، در پروژه مرمت قلعه تاريخي ۴۹ و در پروژه تسهيلات بانکي و کارآفريني ۱۶۸ نفر و در مجموع زمينه اشتغال ۵۱۱ نفر فراهم شده است.
–
–
–