طاهرزاده، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو مطرح کرد: تشریح طرحهای توسعهای و سرمایه لازمه این طرحها
شیوا نیک وظیفه- روز گذشته مجمع عمومی فوقالعاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با هدف «افزایش سرمایه و تطابق ماده ۱۴ اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه سازمان بورس» برگزار گردید و این مجمع با حضور ۸۴ درصدی سهامداران رسمیت گرفت.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه،به گفته طاهرزاده، چادرملو درخواست افزایش سرمایه از 11 هزار و 900 میلیارد تومان به 28 هزار و 650 میلیارد تومان را داشته و افزایش سرمایه چادرملو در راستای طرحهای توسعهای است که از محل سود انباشته و مطالبات سهامداران تامین خواهد شد. بخش عمدهای از این افزایش سرمایه صرف طرحهای توسعهای شرکت شامل نیروگاه سیکل ترکیبی، کارخانههای فروآلیاژها، آجر نسوز و اکسیژن 2 خواهد شد.
افزایش سرمایه برای طرحهای توسعهای
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو عنوان کرد: یکی از مهمترین طرحهای توسعهای چادرملو احداث نیروگاه سیکل ترکیبی 546 مگاواتی به روش EPC، است که مستلزم سرمایهگذاری به میزان 145 میلیون یورو است. پیمانکار این طرح شرکت مپنا است. تامین پایدار زیرساختها منجمله برق از بسیار پراهمیت است، محدودیت مصرف برق در تابستان یکچالش اساسی برای تولید است.
وی افزود: کارخانه فروآلیاژ در منطقه بهاباد از دیگر طرحهای توسعهای است که ظرفیت تولید 65 هزار تن انواع فروآلیاژ را خواهد داشت و سرمایهگذاری این طرح 65 میلیون یورو برآورد شده است؛ این کارخانه در سال 1403 به بهرهبرداری خواهد رسید. کارخانه فرآوردههای نسوز یکی دیگر از طرحهای توسعهای با حدود سرمایهگذاری 180 میلیون یورو در حال اجرا است؛ قرارداد این طرح منعقد شده است که ۱۸۰ میلیون یورو برای بخش مهندسی و تجهیزات خارجی آن پیشبینی شده است و مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان از بخش افزایش سرمایه در این بخش لحاظ خواهد شد و همچنین پروژه «اکسیژن دو» سرمایهگذاری 16 میلیون یورویی دارد و با هدف تامین اکسیژن واحد فولادسازی چادرملو احداث میشود.
طاهرزاده گفت: تامین سنگآهن واحدهای تولید کنسانتره برای چادرملو یک اولویت است که برآورد تامین آن ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه است.
به گفته مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سرمایهگذاری در شرکتهای سرمایهپذیر شامل سیپیجی پارس، شرکت انتقال آب خلیجفارس، صنایع معدنی عصر نوین بهاباد از دیگر بخشهایی است که از افزایش سرمایه به آنها تعلق خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: ما به دنبال رفع تعهد ارزی در چادرملو با عرضه 92 درصدی ارز حاصل از صادرات در سامانه نیمایی هستیم و تجهیزات لازمه طرحهای چادرملو با توجه به شرایط اجرای پروژه و با ارز حاصل از صادرات خود مجموعه تامین خواهد شد.
گزارش عملکرد «کچاد»
طاهرزاده به عملکرد شرکت اشاره کرد و گفت: به همت کارکنان چادرملو تولید شمش فولادی طی ده ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد رشد داشته، تولید آهن اسفنجی با رشد ۱۲ درصدی و تولید گندله با رشد ۴ درصدی طی همین زمان همراه بوده است. لازم به ذکر است تولید کنسانتره در همین مدت زمان نسبت به سال گذشته رشد نداشته هرچند که از مرداد ماه سال جاری، تولید این محصول نیز بهبود یافته است.
وی سیاست شرکت را گسترش اکتشاف دانست و گفت: درصدد اخذ گواهی کشف در معدن D19 هستیم و ذخیره 100 میلیون تنی را در این معدن پیشبینی کردهایم.
مصوبات مجمع
در پایان مجمع عمومی فوقالعاده شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، افزایش سرمایه این شرکت از ۱۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به ۱۹ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان معادل ۶۱.۷ درصد در مرحله اول از محل سود انباشته و از ۱۹ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان به ۲۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان معادل ۶۶ درصد از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی در مرحله دوم به تصویب رسید.
.
.
.
.
.