رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: میزان صرفه جویی محقق شده با راهبری و پیاده سازی سیاست بومی سازی توسط این سازمان در سال گذشته، به بیش از ۵۴هزار میلیارد تومان رسید.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، محمد آقاجانلو با یادآوری اینکه، ایمیدرو به عنوان بازوی توسعه ای معدن و صنایع معدنی وزارت صمت، پیاده سازی سیاست بومی سازی در این حوزه را برعهده دارد، افزود: صرفه جویی محقق شده در شرکت های زیرمجموعه و تابعه ایمیدرو در سال گذشته به ۵۴.۴ همت (هزار میلیارد تومان) رسید.
برنامه امسال: ۵۲ هزار میلیارد تومان
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: این سیاست در قالب بومی سازی، توسعه فناوری و افزایش عمق ساخت داخل، پیگیری می شود و در سال جاری نیز برنامه صرفه جویی معادل ۵۲هزار میلیارد تومانی در حال اجرا است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین به اجرای پروژه های فناورانه اشاره کرد و اظهار داشت: طرح های تبدیل سنگ آهن هماتیت به مگنتیت، پلی سیلیکون متال تا تولید شمش و ویفر، استفاده از زغالسنگ حرارتی برای تولید گاز احیا در واحدای آهن اسفنجی، اجرای پایلوت فولاد سبز و بومی سازی کمپروسورهای یک پروژه مگامدول آهن اسفنجی از جمله طرح های در حال اجرای حوزه فناوری با راهبری ایمیدرو است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 95195 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.