مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران مطرح کرد:
سرعت گرفتن عملیات اکتشافی در معدن سه چاهون/ برنامهریزیهای دقیق، تضمین کننده تداوم تولید در آینده است
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران ایران- بافق، از انجام عملیات اکتشافی همزمان با عملیات استخراج معدن سه چاهون خبر داد و گفت: امیدواریم با دستیابی به ذخایر جدید، بخشی از مسئله تامین خوراک حل شود.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت در بازدید از معدن سه چاهون و آنومالی های ۱۰ و ۱۱ با بیان این مطلب اظهار کرد: معدن سه چاهون با دو آنومالی ده و یازده یکی از معادن شهرستان بافق و زیرمجموعه شرکت سنگ آهن مرکزی ایران است که از سال ۶۸ عملیات معدنکاری آن در قالب طرح توسعه چغارت آغاز شده و از سال ۸۴ تاکنون به طور مداوم عملیات معدنکاری در آن در حال انجام است.
وی با بیان اینکه هم اکنون از معدن سه چاهون حدود ۳۰ میلیون تن باطله در سال برداشت می شود افزود: سالانه حدود ۴ میلیون و ۶۰۰ تن سنگ نیز از مجموعه معدن سه چاهون استخراج می شود.
حمیدیان به عقب ماندگی ها در باطله برداری و انجام عملیات اکتشافی در طی سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: در این سال ها هم عیار سنگ سه چاهون کاهش پیدا کرده و هم معدن نیازمند باطله برداری های جدید برای رسیدن به ظرفیت های جدید بوده که متاسفانه مورد غفلت قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر به دنبال سرعت دادن به عملیات اکتشافی در منطقه هستیم تا برنامه ای دقیق برای ذخیره سازی و افزایش ظرفیت داشته باشیم.
حمیدیان در ادامه گفت: معدنکاری در کشور وارد مرحله سخت خود شده و اگر می خواهیم تداوم تولید و حفظ کیفیت داشته باشیم باید از الان برنامه ای مدون و دقیق برای ۱۰ سال اینده تدوین کنیم.
وی افزود: پیش بینی می شود که ظرفیت اصلی یکی از پیت های سه چاهون تا سال آینده به اتمام برسد بنابراین انجام عملیات اکتشافی بسیار جدی است و در دستور کار قرار گرفته است.
حمیدیان خاطرنشان کرد: باید به سرعت عملیات آماده سازی، توسعه پیت و بهره برداری را داشته باشیم تا با مجموع این فعالیت ها به تامین خوراک پایدار برای شرکت دست پیدا کنیم.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی اظهار کرد: برای تولید حداکثری در وضع موجود نیازمند ۱۰ میلیون تن سنگ هستیم که تلاش می کنیم با توسعه ظرفیت های صنعتی خوراک معدن را هم به ۲۰ میلیون تن سنگ برسانیم.
وی ادامه داد: با اصلاح خط کنسانتره، ایجاد خط جدید در این حوزه و استفاده از سنگ های دانه بندی بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. به عنوان مثال در همین معدن سه چاهون هم می توانیم عملیات دانه بندی را انجام دهیم و هم هزینه حمل سنگ را کاهش دهیم.
حمیدیان اضافه کرد: یکی از برنامه های جدی ما در حوزه صنعتی ایجاد فضایی برای استفاده از انواع سنگ است تا علاوه بر تامین خوراک شرکت، مباحث توسعه ای را هم اجرایی کنیم.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران درباره توسعه حریم معدن سه چاهون نیز گفت: این منطقه یک ظرفیت و حریم دارد که برای توسعه آن و انجام فعالیت های کامل معدنکاری در حال رایزنی با شرکت ایمیدرو هستیم. خوشبختانه با کلیات توسعه حریم موافقت شده و فرایند آن در حال انجام است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 81541 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات