فرماندار راور از ریزش معدن زغالسنگ هجدک این شهرستان و جان باختن یکی از کارگرهای این معدن خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه به نقل از ایرنا، مالک اژدری افزود: عصر روز گذشته حادثه ای در معدن زغال سنگ هجدک رخ داد که موجب ریزش معدن و کشته شدن یک کارگر ۳۵ ساله این معدن شد.
وی با بیان اینکه حادثه ریزش معدن هجدک حدود ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه عصر امروز رخ داد تصریح کرد: علت این حادثه در دست بررسی است.
فرماندار راور اظهار داشت: تیم بازرسی و ایمنی نجات در حال بررسی حادثه در معدن هجدک راور هستند و تا ساعاتی دیگر دلیل این حادثه از طریق رسانه ها اعلام می شود.
وی ضمن آرزوی صبر برای بازماندگان این حادثه ابراز امیدواری کرد، بتوانیم با ایمنی بیشتر و با انجام بازرسی های دقیق تر در معادن از رخداد حادثه جلوگیری کنیم.
راور در ۱۴۰ کیلومتری شمال کرمان قرار دارد.
معدن هجدک از معادن فعال استان کرمان است و در فاصله ۷۰ کیلومتری راور و ۶۰ کیلومتری زرند قرار دارد.
منبع خبر «کوهستانی» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 13761 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.