حسین تقی کهزاد گفت: تولید سال ۱۴۰۰ این شرکت ۸۰۷ هزار و ۳۳ تن بود.
وی در ادامه افزود: آماده به کاری تجهیزات، اجرای منظم تعمیرات برنامه ای، بازرسی منظم و نگهداری تجهیزات در شرایط بهینه در کنار کار گروهی، مهم ترین دلایل دستیابی به رکورد این مجموعه به شمار می آیند.
گفتنی است فولاد شادگان یکی از هشت طرح مهم فولاد کشور است که در ۲ فاز در زمینی به مساحت ۲۵۶ هکتار ساخته شده است. فاز نخست این مجموعه با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن شمش فولادی وارد مدار شده است و در مجموع هشت هزار و هشتصد میلیارد ریال اعتبار برای راه اندازی آن هزینه شده است.
مجتمع فولاد شادگان یکی از هشت طرح مطالعات جامع فولاد کشور در راستای توسعه اشتغال در منطقه محروم شادگان در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی این شهرستان در سال ۱۳۸۲ مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 49447 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.