اخبار ویژهفولاد

رویای تولید فولاد سبز در فولاد هرمزگان محقق می‌شود


Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، بهرام سبحانی صبح سه شنبه در آئین افتتاحیه سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم که به همت فولاد هرمزگان در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه از اوایل دهه 80 تا به امروز شاهد تحولات زیادی در صنعت فولاد بوده‌ایم، بیان کرد: این تحولات همه بخش‌ها از جمله کوره‌های قوس الکتریکی، ریخته‌گری و … رخ داده است. عمده این تحولات ریشه در برگزاری چنین کنفرانس‌ها و همایش‌های تخصصی دارد؛ چرا که در این کنفرانس‌ها ایده‌های افراد مطرح می‌شود و پرداختن به آن‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: سیر پیشرفت انتها ندارد و هر روز باب جدیدی در این زمینه باز می‌شود. خوشبختانه گروه فولاد مبارکه و به ویژه فولاد هرمزگان از این امر عقب نمانده و پیشرفت‌های خوبی را داشته‌اند. فولاد هرمزگان با ظرفیت 1.5 میلیون تن می‌تواند فولادهای جدید تولید کند و با تولید محصولات با ارزش افزوده بالا، به سوددهی بالایی دست یابد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به تولید 2 میلیارد تن فولاد در جهان خاطرنشان کرد: یک میلیارد تن از این محصول را کشور چین و یک میلیارد تن دیگر را دیگر کشورهای دنیا تولید می‌کنند، کشور ایران با 30 میلیون تن تولید فولاد رتبه دهم جهان را دارد و چنانچه از ظرفیت‌های ایجادشده استفاده کنیم، به رتبه‌های بالاتر و حتی رتبه هفتم دست می‌یابیم.

سبحانی با بیان اینکه در سند چشم‌انداز کشور که 18 سال پیش تدوین شد، قرار بر این بود که در سال 1404 به 55 میلیون تن تولید فولاد برسیم، تصریح کرد: در این زمینه فولادسازان در همه بخش‌های خصوصی، دولتی و خصولتی گام‌های زیادی برداشته‌اند و فاصله چندانی با ظرفیت 55 میلیون تنی نداریم. حتی امروز به ظرفیت حدود 50 میلیون تن تولید فولاد رسیده‌ایم؛ با این حال ظرفیت ایجاد شده امکان بهره‌برداری نداریم. در حالی حاضر ظرفیت مورد استفاده امروز 30 میلیون تن بوده و علت آن نیز کمبود انرژی در کشور است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر 13 میلیون تن از 30 میلیون تن تولید فولاد کشور صادر می‌شود که برای صادرات همین میزان نیز با محدودیت‌های حمل ونقل جاده‌ای، ریلی و دریایی مواجه هستیم. این محدودیت‌ها اجازه نمی‌دهد از سرمایه‌گذاری صورت گرفته استفاده لازم را ببریم که هنوز دورنمای روشنی برای حل این مشکلات وجود ندارد.
سبحانی با بیان اینکه یکی از راهکارهای برون‌رفت از وضعیت کمبود گاز، استفاده از هیدروژن است، گفت: در فولاد هرمزگان توجه مسائل زیست محیطی و رفتن به سمت تولید فولاد سبز در دستور کار است که امیدواریم این شرکت بتواند به عنوان اولین واحد به این رؤیا دست یابد.

وی در پایان تاکید کرد: شرایط اقلیمی و گرم شدن کره زمین دنیا را مجبور به تولید محصولات سبز می‌کند، امروز واردات به اروپا مشمول تعرفه وارداتی سنگینی به میزان تولید دی اکسید کربنی که برای تولید فولاد تولید می‌شود که این اقدام خوبی است و می‌تواند برای تحقق تولید فولاد سبز کمک کننده باشد. اکنون در دنیا فولاد مسموم، فولاد ضد حقوق بشری تلقی شده و باید توجه داشت که در حال حاضر 73 درصد از فولاد دنیا به روش کوره بلند تولید می‌شود و امیدواریم که در کشور در حوزه فولاد سبز به موفقیت برسیم.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 70632
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70632 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,08%3,994 USD/اونسنقره (Silver)▼ 0,07%53,88 USD/اونسمس (Copper)▼ 3,21%6,36 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 1,93%3,748 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,53%1,915 USD/تنپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,48%1,052 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▲ 0,62%27,223,100 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▲ 0,62%36,297,100 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,94%273,965,000 توماننیم‌سکه▲ 0,84%143,980,000 تومانربع‌سکه▲ 0,58%76,520,000 توماندلار بازار▲ 0,93%271,905 تومانمس▼ 3,21%6,36 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 1,93%3,748 دلار/تنسرب▲ 0,53%1,915 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,90%675 دلارفولاد▲ 0,29%1,381 دلارنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تنقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▼ 0,07%53,88 دلار