اخبار ویژهصنایع معدنیفولاد

رئیس هیأت عامل ایمیدرو: پیگیری دغدغه‌های نوردکاران فولادی در دولت و مجلس

به گزارش پایگاه خبری «معدن نامه» در جریان نشست مشترک محمدمسعود سمیعی نژاد معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو با انجمن نوردکاران فولادی ایران، مجموعه‌ای از مهم‌ترین چالش‌های زنجیره فولاد کشور از جمله ناترازی انرژی، مشکلات تأمین مواد اولیه، سیاست‌های ارزی و موانع صادراتی مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه، رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران بر آمادگی این سازمان برای پیگیری و طرح گلوگاه‌های مطرح‌شده از سوی نوردکاران در سطح دولت تأکید کرد.

سمیعی نژاد با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم، افزود: در دولت دکتر پزشکیان، اقدامات قابل توجهی در حوزه انرژی در حال پیگیری است؛ از جمله توسعه نیروگاههای خورشیدی و همچنین فراهم شدن زمینه سرمایه‌گذاری بخش معدن در میادین گازی که می‌تواند بخشی از فشار انرژی را کاهش دهد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین به تعامل این سازمان با مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در جلسه با کمیسیون اصل ۴۴ مجلس شورای اسلامی، به نمایندگان توضیح داده شد که برای حل مشکلات بخش معدن و صنایع معدنی، نیاز به اهتمام ویژه و تصمیم ‌سازی دقیق وجود دارد. بدون هم‌افزایی حاکمیت و بخش خصوصی، رفع این چالش‌ها امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی از اقدامات انجام‌ شده برای حمایت از واحدهای تولیدی آسیب‌دیده نیز خبر داد و اظهار کرد: در حوزه بازسازی واحدهای تولیدی آسیب‌دیده، طی رایزنی‌های انجام ‌شده با دولت، امتیازات و تسهیلات مناسبی اخذ شده که می‌تواند به احیای ظرفیت‌های تولید کمک کند.

سمیعی‌نژاد همچنین به موضوع صادرات و سیاست‌های ارزی در بخش معدن اشاره کرد و گفت: برای پایداری تولید و تأمین ارز مورد نیاز کشور، راهبردهایی در حوزه صادرات صنعت فولاد و مدیریت منابع ارزی در دستورکار قرار دارد که به‌صورت جدی دنبال خواهد شد.

در ادامه این نشست، احمد خوروش رئیس انجمن نوردکاران فولادی ایران نیز با تشریح مهم‌ترین دغدغه‌های فعالان این حوزه، به چالش‌هایی همچون مبنای قیمت‌گذاری شمش در بورس کالا، مشکلات صادراتی، نوسانات ارزی و دشواری تأمین پایدار مواد اولیه اشاره و تاکید کرد که حل این مسائل نیازمند تصمیمگیری فوری و هماهنگ در سطح دولت و نهادهای سیاست‌گذار است.

این نشست در فضایی کارشناسی و تعاملی برگزار شد و دو طرف بر ضرورت تداوم گفت‌وگوهای منظم برای حل مسائل ساختاری صنعت فولاد کشور تأکید کردند.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 119821
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 119821 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,69%4,138 USD/اونسنقره (Silver)▲ 0,22%57,12 USD/اونسمس (Copper)▲ 0,30%6,53 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 0,00%3,696 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تنپلاتین (Platinum)▲ 0,93%1,648 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,22%1,121 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▲ 0,93%26,177,800 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▲ 0,93%34,903,400 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,42%265,305,000 توماننیم‌سکه▲ 0,75%140,350,000 تومانربع‌سکه▲ 1,18%74,450,000 توماندلار بازار▲ 0,38%263,800 تومانمس▲ 0,37%14,349 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 0,51%3,696 دلار/تنسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلارفولاد▲ 0,42%3,089 دلارنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تنقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▲ 0,22%57,12 دلار
Englishفارسی