اخبار ویژهمحیط زیستمسئولیت اجتماعیمعدن

دومین طرح بزرگ زیست محیطی شهرستان خواف از سوی شرکت سیمیدکو کلید خورد


Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه؛ شرکت سیمیدکو در نیمه اول سال جاری موفق به بهره برداری یکی از بزرگ ترین طرح‌های زیست‌ محیطی کشور شد. با راه‌اندازی این طرح استفاده از منابع آبی شهرستان به حداقل مقدار ممکن رسید.

این شرکت صنعتی و معدنی یکی از بزرگ ترین تولید‌کنندگان کنسانتره و گندله در منطقه معدنی سنگان است که به دلیل نیاز به استفاده بالا از منابع آبی و با توجه به خشکسالی و کمبود شدید آب در این منطقه، موفق شد با راه اندازی طرح بزرگ فیلتراسیون و آبگیری از باطله، بیش از ۸۰ درصد آب مصرفی خود را احیا و به چرخه تولید بازگرداند.

محمد مدنی فر مدیرعامل شرکت سیمیدکو تامین آب در منطقه معدنی سنگان را چالش اصلی صنایع معدنی در این منطقه دانست و گفت: منطقه معدنی سنگان و شهرستان خواف دچار فقر شدید منابع آبی بوده و با توجه به آب‌بر بودن صنایع معدنی در این منطقه، با مطالعات علمی صورت گرفته توسط این شرکت و با تکیه بر توان نیروی متخصص و بومی منطقه یکی از بزرگترین طرح های زیست محیطی کشور (طرح بزرگ فیلتراسیون و آبگیری از باطله) را در نیمه اول سال جاری به بهره‌برداری رسانده و آماده‌ی کلنگ‌زنی دومین طرح بزرگ زیست محیطی در منطقه خواف یعنی اجرای طرح شبکه جمع‌آوری و تصفیه پساب شهرستان خواف هستیم.

مدیرعامل سیمیدکو سرمایه‌گذاری ریالی برای اجرای این طرح را ۳۰۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: شرکت سیمیدکو طی تفاهم نامه مشترک با شرکت آبفای استان خراسان رضوی با سرمایه‌گذاری در این طرح بزرگ زیست‌محیطی در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی خود در خصوص کمک به بهداشت و سلامت منطقه، ضمن تامین بخشی از آب مورد نیاز خطوط تولید خود به حفظ منابع آبی زیر زمینی جهت کمک به مباحث کشاورزی و دامپروری گام بزرگی بر خواهد داشت.

گفتنی است، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد (سیمیدکو) یکی از شرکت های تابعه فولاد خوزستان است که وظیفه تامین و تولید کنسانتره و گندله آهن را در منطقه معدنی سنگان شهرستان مرزی خواف در استان خراسان رضوی بر عهده دارد.

–

–

–

منبع خبر: کوهستانی کد خبر: 17467
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «کوهستانی» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 17467 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,57%3,999 USD/اونسنقره (Silver)▼ 1,11%53,98 USD/اونسمس (Copper)▼ 3,21%6,36 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 1,93%3,748 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,53%1,915 USD/تنپلاتین (Platinum)▼ 0,77%1,557 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▼ 0,48%1,047 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▲ 0,62%27,223,100 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▲ 0,62%36,297,100 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,94%273,965,000 توماننیم‌سکه▲ 0,84%143,980,000 تومانربع‌سکه▲ 0,58%76,520,000 توماندلار بازار▲ 0,93%271,905 تومانمس▲ 0,21%6,53 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 1,93%3,748 دلار/تنسرب▲ 0,53%1,915 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,90%675 دلارفولاد▲ 0,21%1,377 دلارنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تنقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▼ 1,11%53,98 دلار