اخبار ویژهمعدنیادداشت

دولت، ایمیدرو و رشد متوازن اقتصاد معدن و صنایع معدنی


Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، در پیام وجیه الله جعفری آمده است:

هفته دولت فرصتی برای بازخوانی و گرامیداشت خدمات فرزندان انقلاب اسلامی به ویژه شهدای والامقام رجایی و باهنر و همچنین تبیین گفتمان و بیان دستاوردهای دولت است.

روحیه جهادی، خدمت خالصانه و سربلندی کشور؛ از رویکردهای دولتمردان در دوران آغازین انقلاب بود و این روحیه باعث شد تا نامشان در تاریخ این مرز و بوم باقی بماند. به طور حتم قرار گرفتن در مسیر الگوهای ایثار و خدمت همچون شهید رجایی و باهنر؛ چراغ سنگر خدمتگزاری دولتمردان را روشن نگاه داشته و رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی با توجه به حفظ “عزت ایران و ایرانی” را سرعت خواهد بخشید.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) به عنوان بال توسعه ای وزارت صنعت معدن و تجارت در حوزه معدن و صنایع معدنی، همسو با سیاست های دولت مردمی، تلاش می‌کند تا در جایگاه راهبر و تسهیل گر، اثرگذار بوده و مسیر توسعه را با توانمندی فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی هموار کند.
ایمیدرو در این جایگاه، به رشد متوازن کشور از طریق توسعه بخش معدن و صنایع معدنی همت می گمارد و بخش قابل توجهی از تحقق این مهم را از طریق توجه به نقاط کم برخوردار کشورمان، پیگیری می کند.
حوزه معدن و صنایع معدنی از این جهت که کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، اشتغالزایی، محرومیت زدایی، تأمین نیاز بخش گسترده ای از صنایع داخلی و ارزآوری را به همراه دارد، می تواند در پبشبرد اهداف دولت موثر باشد و ایمیدرو به عنوان بسترساز توسعه، اولویت های خود را در بخش های سرمایه گذاری، تولید، زیرساخت و اکتشاف پیاده سازی می کند.
در بخش سرمایه گذاری؛ طرح های تکمیل شده ایمیدرو با همراهی شرکت های تابعه و وابسته در سال1400، به بیش از750 میلیون دلار سرمایه گذاری و با اشتغال مستقیم 2188 نفر رسید. طی سال جاری تکمیل 1.2 میلیارد دلار طرح با اشتغالزایی 3377 نفر مورد توجه است. جذب سرمایه بخش خصوصی به بیش از 9 میلیارد دلار رسیده است که اشتغال زایی هفت هزار نفری را در پی خواهد داشت. اکنون طرح هایی به ارزش حدود 4 میلیارد دلار، تکمیل شده است.
در بخش تولید؛ از ابتدای تاسیس ایمیدرو (سال 81) ظرفیت تولید فلزات اساسی کشور افزایش قابل ملاحظه داشته است و آمار حاکی است، حوزه های فولاد 5.4 برابر (از 8 به 43.5 میلیون تن)، کاتد مس 2.4 برابر (از 190 به 450 هزار تن) و شمش آلومینیوم 3.5 برابر (از 216 به 770 هزار تن) رشد ظرفیت تولید رقم خورده است. نکته قابل توجه افزایش تولید طی چهار ماه ابتدای امسال است به طوری که با مدیریت دولت، وزارت نیرو و وزارت صمت، شاهد رشد تولید فولاد، مس و آلومیینوم (فلزات اساسی) شده ایم.
در بخش زیرساخت؛ علاوه بر توسعه زیربناها در بخش های جاده سازی و برق رسانی؛ ایمیدرو (در جایگاه راهبر) و شرکت های تابعه و وابسته (سرمایه گذار) در پروژه های ملی انتقال آب از خلیج فارس به صنایع، ایجاد ظرفیت نیروگاهی تا 13هزار مگاوات برق و پروژه های حوزه ناوگان ریلی حضور دارد.
در بخش اکتشاف؛ ایمیدرو در نقاط مختلف کشور اقدامات بی سابقه ای داشته است و سرمایه گذای 700 میلیارد تومانی این سازمان به همراه شرکت های تابعه و وابسته منجر به شناسایی ذخایر جدید شده است.
خانواده بزرگ ایمیدرو با تمام توان در جهت سربلندی کشور و اهداف دولت سیزدهم گام بر می دارد و پیشرفت کشور و رفع محرومیت در مناطق کم برخوردار را به عنوان یک تکلیف دنبال می کند.
آغاز هفته دولت بر خدمتگزاران پرتلاشی که از هیچ کوششی برای اعتلای ایران و عزت مردم فروگذار نمی کنند؛ تبریک و تهنیت باد و امیدواریم همواره فضای اخلاص و خدمت در ارکان مختلف دولت مستدام باشد.

.

.

.

.

.

.

.

.

منبع خبر: جواهری آریا کد خبر: 36592
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 36592 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,19%4,030 USD/اونسنقره (Silver)▲ 0,03%54,59 USD/اونسمس (Copper)▲ 0,44%6,57 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,19%1,887 USD/تنپلاتین (Platinum)▲ 0,51%1,577 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,48%1,057 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▲ 0,62%27,223,100 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▲ 0,62%36,297,100 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,94%273,965,000 توماننیم‌سکه▲ 0,84%143,980,000 تومانربع‌سکه▲ 0,58%76,520,000 توماندلار بازار▲ 0,93%271,905 تومانمس▲ 0,37%14,349 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 0,51%3,696 دلار/تنسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلارفولاد▲ 0,42%3,089 دلارنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تنقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▲ 0,03%54,59 دلار