Uncategorizedاخبار ویژهاسلایدر بزرگبورسصنایع معدنیفولاد

فرصت‌های خوبی برای ورود بخش خصوصی به بازارهای اولیه و ثانویه بورس وجود دارد

حجت‌اله صیدی عنوان کرد: سرمایه وقتی تشکیل می‌شود که سرمایه‌گذار احساس کند مورد صیانت و حمایت است. به همین خاطر مأموریت اصلی این سازمان، تسهیل تشکیل سرمایه است و یکی از وظایفش، صیانت از حقوق سرمایه‌گذاران است.

وی افزود: برای این صیانت باید از تصویب مقررات خلق‌الساعه جلوگیری شود و شرکت‌ها باید ملزم به شفافیت شوند. این عدم قطعیت در تصمیم گیری و ناگهانی به اقتصاد لطمه می‌زند و در بلند مدت همه ضرر میکنند.

حجت‌اله صیدی گفت: در شرایطی که عدم قطعیت‌ها رو به افزایش است؛ مدیریت ریسک یکی از بزرگترین اقداماتیاست نباید مغفول بماند.

در ادامه رئیس سازمان بورس بر اجرای دستورالعمل نظام راهبری شرکتی تاکید کرد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه نظام راهبری شرکتی باید جدی گرفته شود گفت: آموزش اهمیت زیادی دارد. فرآیندها باید اصلاح شود. کمیته انتصابات باید جدی گرفته شود. دستورالعمل نظام راهبری شرکتی در بورس تنطیم شده و یک بار هم بازنگری شده، ممکن است ۱۵ درصد دیگر هم تغییر کند. این تغییرات مهم نیست، مهم اجرای این ظشدستورالعمل است که روی آن تأکید داریم.

صیدی گفت: برای اینکه اقتصاد ایران جایگاه فعلی خود را در منطقه تا سال ۱۴۱۰ حفظ کند به طور متوسط به ۶.۵ درصد رشد اقتصادی سالانه نیاز داریم. تحقق این میزان رشد به سالی حدود ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه نیازمند است.

دکتر صیدی با اشاره به لزوم توسعه بورس‌های کالایی گفت: امیدوارم بتوانیم طوری عمل کنیم که بازار سرمایه را با وضع بهتری به مدیر بعدی بازار سرمایه تحویل دهیم. یکی از مهمترین ابزارهای افشا اطلاعات، گزارش های مالی است که با کمک دوستان حسابرسی کار کنیم تا بتوانیم استانداردهای حسابرسی را به کار بگیریم و همینطور با بهبود گزارش‌های حسابرسی مواجه باشیم. نظام حاکمیت شرکتی را باید جدی بگیریم. باید از آن ظاهر تشریفاتی به شکل جدی تری تبدیل بشود و کمیته های ارزیابی باید افراد با دانشی باشند.

او در ادامه اشاره به این موضوع که چگونه می‌توان سمت منابع بودجه 1404 را به نفع بازار سرمایه تغییر داد، گفت: به طور قطع، کاری برای مصارف بودجه نمی‌توان انجام داد اما با نگاهی به فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود در کشور، همچنین با در نظر گرفتن ظرفیت‌های بازار سرمایه و مجموعه‌ شرکت‌های تامین سرمایه، گروه خدمات بازار سرمایه و دیگر ارکان بورس، می‌توان برنامه‌هایی را برای سمت و سو دادن به منابع بودجه تهیه و تدوین کرد.

رئیس سازمان بورس با اشاره به توانمندی شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه برای پیشبرد مسائل اقتصادی کشور، اضافه کرد: به اتکای طرح کلان مولدسازی، برنامه فروش سهام متعلق به دولت یا تبدیل دارایی های بزرگ دولت به شرکت سهامی و عرضه آن و دیگر فرصت‌های موجود، می‌توان اقداماتی را به منظور تامین منابع از مسیر بازار سرمایه انجام داد.

صیدی با تاکید بر این‌که بخش‌های خصوصی‌ بزرگ و متوسط در تولید، تجارت و ساخت و ساز کشور بسیار موفق عمل می‌کنند، تاکید کرد: ترس از دست دادن منافع، مانعی برای بورسی شدن برخی شرکت‌های بخش خصوصی شده است در صورتی که اینگونه نیست. لذا مدیران شرکت‌های تامین سرمایه با مذاکره و توجیهات فنی با شرکت های حاضر در بخش خصوصی‌ می‌توانند نظر آن‌ها را برای حضور در بورس جلب و مسیر را هموارتر کنند.

او با اشاره به این‌که فرصت‌های خوبی برای ورود شرکت‌های بخش خصوصی به بازارهای اولیه و ثانویه بورس وجود دارد، افزود: مدیران شرکت‌های تامین سرمایه و گروه خدمات بازار سرمایه می‌توانند اقدامات خوبی را برای اجرای پروژه‌های بزرگ، پذیرش‌های قابل توجه و کنسرسیوم مناسب رقم بزنند.

حجت‌اله صیدی تاکید کرد: به شما قول می دهم، اگر دو یا سه پروژه بزرگ دولت را بتوانیم از طریق تبدیل کردن به اوراق، تشکیل شرکت سهامی و تشکیل صندوق پروژه پیش ببریم، بازار سرمایه بزرگ‌تری خواهیم داشت.

منبع خبر: نیک وظیفه کد خبر: 86780
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «نیک وظیفه» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 86780 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس45 ساعت پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس45 ساعت پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد3 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن8 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن11 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن8 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن12 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس3 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس45 ساعت پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم2 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم2 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان2 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان2 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان2 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان2 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار11 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار8 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن11 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن11 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار11 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار11 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن10 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن9 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار45 ساعت پیش
فارسیEnglish