ثبت سومین رکورد تولید ماهیانه در سال ۱۴۰۲ توسط صبافولاد خلیجفارس
Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #3 ($limit) of type int is deprecated in /home/madanname/public_html/wp-content/themes/jannah/framework/functions/post-functions.php on line 800

به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، دشتیانه با اعلام این خبر، اظهار داشت: صبافولاد خلیجفارس در شهریور ماه سالجاری با تولید ۱۲۹ هزار و ۴۱۲ تن بریکت گرم موفق به ثبت رکورد جدید در تولید ماهیانه شد و این درحالی است که آخرین رکورد تولید این کارخانه نیز مربوط به خرداد ماه سالجاری با ۱۲۵ هزار و ۲۰۰ تن بوده است.
وی همچنین از رشد ۲۸ درصدی تولید در شش ماه نخست سالجاری نسبت به شش ماه اول سال گذشته خبر داد و افزود: مجموع میزان تولید بریکت گرم در شش ماه نخست سال ۱۴۰۲ به میزان ۶۷۳ هزار و ۷۴۸ تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۲۸ درصد افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت صبافولاد خلیجفارس خاطرنشان کرد: رکوردهای جدید رشد تولید در این کارخانه با وجود تمامی محدودیتهای برق و عدم امکان تولید حداکثری در تیر و مرداد ماه سالجاری به ثبت رسیده است و همچنین در این مدت برای اولین بار توقف اضطراری در این کارخانه به صفر رسید.
دشتیانه این موفقیتهای به دست آمده را حاصل عنایت خداوند متعال و تلاشهای شبانه روزی تمامی کارکنان بهخصوص در حوزه بهرهبرداری کارخانه صبافولاد خلیجفارس دانست و از کوشش یکایک پرسنل در این راستا تشکر و قدردانی نمود.
گفتنی است؛ صبافولاد خلیجفارس نخستین تولیدکننده بریکت گرم (HBI) در ایران و از شرکتهای زیرمجموعه شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری است که در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس در بندرعباس قرار دارد.
.
.
.
.
.




