صادرات جهانی سنگ آهن در اکتبر ۲۰۲۵ با وجود حجم بالای صادرات از کشورهای اصلی تولیدکننده ثابت ماند.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، این ثبات نتیجه ای از توازن در بازارهای مختلف بود:
هند با افزایش ۱۴.۸ درصدی صادرات (به ۲.۱۷ میلیون تُن) بالاترین رشد را ثبت کرد که ناشی از انتظارات تغییر عوارض صادراتی پس از پایان فصل بارندگی بود.
استرالیا (بزرگترین صادرکننده) با صادرات ۸۱.۹ میلیون تُن، افزایش ملایم ۳.۶ درصدی داشت. چین همچنان خریدار اصلی بود، اگرچه اختلافات قیمتی جزئی، رشد بیشتر را محدود کرد.
برزیل صادرات خود را ۳.۲ درصد افزایش داد و به ۳۷.۰۸ میلیون تُن رساند که ۱۱ درصد بیشتر از سال قبل بود و عمدتاً به دلیل تلاش فولادسازان چینی برای تنوع بخشی به منابع تأمین بود.
آفریقای جنوبی در مقابل، به دلیل اختلال در حمل و نقل، صادرات خود را ۳۳.۶ درصد کاهش داد و به ۳.۳ میلیون تُن رساند.
در مجموع، افزایش عرضه از آسیا و آمریکای لاتین، کاهش صادرات از آفریقا را جبران کرد و بازار سنگ آهن را در ماه اکتبر در وضعیت متعادلی نگه داشت.
ایفنا
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 111229 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.