مراسم تودیع امید فلاح مدیر مجتمع معدنی سرب و روی انگوران با حضور معاون اکتشاف و بهرهبرداری ایمپاسکو در این مجتمع برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، مراسم تودیع امید فلاح مدیر مجتمع معدنی سرب و روی انگوران با حضور معاون اکتشاف و بهرهبرداری ایمپاسکو و با تقدیر و تشکر از تلاشهای وی در این مجتمع برگزار شد.
شهرام ادیبفر و محمد نیک طبع با حضور در مجتمع سرب و روی انگوران، عارف باقری را به عنوان مدیر جدید مجتمع معرفی کردند.
گفتنی است عارف باقری پیش از این مدیریت مجتمع سرب نخلک را بر عهده داشت.
در این مراسم امام جمعه شهرستان ماهنشان، امام جمعه بخش انگوران و شهر دندی، فرماندار ماهنشان، معاون معدنی سازمان صمت استان زنجان، فرمانده سپاه ماهنشان، فرمانده سپاه دندی، ریاست شورای اسلامی شهر دندی، مدیران شرکت آهن آجین، معدن زمین، موسسه معدن نیز در این مراسم حضور یافتند.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 66573 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.