همزمان با روز جهانی غذا، مدیران و روسای شرکت ایده پردازان صنعت فولاد از مراکز تهیه، طبخ و توزیع غذا شرکت فولاد خوزستان بازدید و از زحمات آنان تقدیر کردند.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، مسئولان این شرکت ضمن اهدای شاخه گل و تشکر از کارکنان مجموعه، بر حفظ کرامت انسانی، پایبندی به دستورالعمل های بهداشتی و رعایت آداب و اصول اسلامی در تهیه، طبخ و توزیع غذای این مراکز تاکید نمودند.
گزارش خبرنگار ما حاکی است، شرکت ایده پردازان صنعت فولاد به عنوان تنها شرکت تهیه کننده، طبخ و توزیع غذای کارکنان فولاد خوزستان و هلدینگ انجام وظیفه می کند.
شایان به ذکر است، سالانه ۴.۵ میلیون پرس غذا در مجموعه گروه فولاد خوزستان سرو می شود که این امر با همت بیش از ۲۰۰ تن نیرو انسانی و ۴۰ خودرو حمل غذا در بخش رستوران های شرکت، توسط مجموعه ایده پردازان صنعت فولاد انجام می شود
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 87206 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.