در جلسه بررسی روند پیشرفت پروژه آهن اسفنجی با حضور مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران مطرح شد؛
بررسی پیشرفت و موانع پروژه آهن اسفنجی و ثبت رکورد ۵۷۰۰ مترمکعب بتن ریزی در شهریور ماه
در ادامه برگزاری جلسههای بررسی روند پیشرفت پروژه آهن اسفنجی بافق، چهارمین جلسه در سال جهش تولید با مشارکت مردم با حضور مدیرعامل، معاون بازرگانی، جانشین مجری طرح، مدیرعامل شرکت سام و همچنین مدیران ارشد مشاور و پیمانکار پروژه آهناسفنجی شرکت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، در این جلسه که با محوریت بررسی مشکلات ثبت سفارش تجهیزات خارجی برگزار گردید میزان پیشرفت و موانع موجود در پروژه آهن اسفنجی شرکت سنگآهن مرکزی ایران، راهکارهای حل مشکلات ثبت سفارش و تامین منابع ارزی موردنیاز خرید تجهیزات خارجی پروژه مرور شد.
مجتبی حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی در این باره اظهار داشت: با یاری خداوند این پروژه در شهریور ماه توانست رکورد قبلی خود در بتن ریزی را به میزان ۵۷۰۰ مترمکعب ارتقا دهد که این مهم با وجود مشکلات گرمای هوا و تامین آب محقق می شود و این حجم بالای بتن ریزی عمدتا در نواحی کلاریفایر، پمپ خان، اتاق کنترل، مخزن ذخیره آب و کوره بوده است.
وی در این باره افزود: پیشرفت چشمگیر در تکمیل احداث فونداسیون کوره، نصب دودکش اصلی، شروع به احداث سازه بتنی مخازن محصول، احداث مخازن آب، تکمیل ساختمان های انبار و تعمیرگاه و آغاز عملیات اجرایی فونداسیون نوارنقاله ها از اهم فعالیت های اجرایی در پروژه طبقه بندی میگردد.
سیر پیشرفت پروژه در بخش مهندسی ۷۷ درصد، در بخش اجرا ۲۵ درصد و در بخش تامین ۱۸ درصد بوده است که باتوجه به مشکلات ثبت سفارش تجهیزات خارجی در سامانه جامع تجارت راهکارها مربوطه مورد بحث قرار گرفته و تصمیمات لازم اخذ گردید.
در این جلسه در رابطه با ساخت اسکلت فلزی کوره به وزن ۶۰۰۰ تن، تجهیزات ناحیه کوره به وزن ۷۵۰ تن، داکتهای گاز، بدنه فلزی مخازن محصول و تجهیزات کلوخه شکن و ادامه روند تولید تجهیزات خارجی از جمله سامانه بریکت سازی گرم و تجهیزات ناحیه بازیافت گرما و مشکلات آن به مدیریت محترم عامل گزارشاتی ارائه گردید.
مدیرعامل شرکت سنگآهن مرکزی ایران در پایان این جلسه اهمیت استراتژیک پروژه در منطقه را به ارکان پروژه یادآور شدند و بر لزوم تسریع روند پروژه و تلاش در کاهش ریسک های این پروژه تاکید کردند.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 86750 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات