اخبار ویژهاسلایدر بزرگاسلایدر کوچک پایین - مصاحبهصنایع معدنیفولاد

بررسي چالش‌هاي فولاد و مواد اوليه

سید ابوتراب فاضل عنوان کرد: بازار صادراتی بازاری دائمی است که باید برنامه‌ای پایدار برای آن داشت. صنعت فولاد کشور برای پایداری صادرات محصولات فولادی باید به تمام زوایای این بخش توجه جدی کند و دولت نیز باید در این راستا بیش از پیش در خصوص صادرات محصولات فولادی تسهیل‌گری کند.
سید ابوتراب فاضل افزود: سطح تلاطم های بازار جهانی افزایش داشته و ریسک فعالیت در حوزه عرضه و تقاضا را افزایش داده است.
مدیرعامل هلدینگ توسعه صنایع و معادن غدیر اظهار کرد: در حال حاضر ایران دهمین فولادساز بزرگ جهان است اما باید با برنامه‌ریزی درست این رتبه را ارتقا دهد. زنجیره تولید فولاد در ایران از مزیّت‌های نسبی خوبی برخوردار است و باید تلاش کنیم در بازارهای صادراتی محصولات فولادی بسترهای دائمی ایجاد کنیم و این امر نیازمند اعمال سیاست‌گذاری‌های مناسب و برنامه‌ریزی در این بخش است.
وی تاکید کرد: این حوزه با تمام مشکلاتش در آینده نقش قابل توجهی در اقتصاد کشور خواهد داشت. از حکمران توقع این است که سیاستگذاری قوی تر شود، گاز مزیت ما بود که الان به چالش تبدیل شده است.
مدیرعامل هلدینگ توسعه صنایع و معادن غدیر خاطرنشان کرد: نیمی از تقاضای فولاد جهان به چین مربوط است که چالش تقاضا و رکود مسکن این کشور دامن گیر فولاد جهان شده است. ساخت و ساز املاک و مستغلات در این کشور بین ۴۸ تا ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده و این امر بر بازار صنعت فولاد و محصولات فولادی در جهان تأثیر منفی گذاشته است. همچنین در اروپا، جنگ روسیه و منازعات سیاسی وضعیت نامناسبی را در صنعت فولاد جهان به وجود آورده و کاهش تقاضا را سبب شده است.
مدیرعامل هلدینگ توسعه صنایع و معادن غدیر گفت: افزایش هزینه‌ یکی دیگر از چالش‌های صنعت فولاد است، به طور مثال قیمت گاز در چند ماه گذشته تقریبا ۵ برابر شده است و‌ همینطور در ۶ ماهه ابتدایی امسال، حقوق دولتی در بخش معادن حدود ۴۰ درصد افزایش داشت.
سید ابوتراب فاضل همچنین کاهش نرخ رشد اقتصادی جهان را بر توسعه جهانی صنعت فولاد تأثیرگذار دانست.
به گفته فاضل، سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از بازار سرمایه برای صنعت فولاد تأمین مالی شده که نرخ سود آن ۲۴.۵ درصد بوده و این امر باعث نگرانی فعالان صنعت شده است. با این نرخ سود، باید تلاش کرد سود بنگاه‌های اقتصادی در صنعت فولاد حداقل به ۳۳ درصد برسد؛ در مقابل نرخ تأمین مالی در بسیاری از کشورهای جهان حدود ۲ درصد است.
مدیرعامل هلدینگ صنایع و معادن غدیر بازار صادراتی را در راس برنامه‌های فولادی لازم دانست و گفت: هرچند که اقتصاد جهانی خود را برای عرضه و تقاضای بیشتر آماده نکرده است و بازار صنعت فولاد در جهان با چالش‌های زیادی مواجه شده اما صنعت فولاد کشور برای پایداری صادرات محصولات فولادی باید تحلیلی از بازار داشته باشد و دولت نیز باید در این راستا بیش از پیش در خصوص صادرات محصولات فولادی همسو با نیاز تولیدکنندگان تسهیلات ارائه نماید.
فاصل در آخر چالش آب و لجستیک، کاهش عیار سنگ‌آهن و شرایط بازار را از جمله چالش‌های موجود در صنعت فولاد کشور برشمرد.

.

.

،

.

.

منبع خبر: نیک وظیفه کد خبر: 39670
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «نیک وظیفه» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 39670 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▲ 0,02%3,995 USD/اونس3 روز پیشنقره (Silver)▲ 0,09%53,92 USD/اونس3 روز پیشمس (Copper)▲ 1,78%6,48 نیازمند تأیید واحد5 روز پیشآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تن9 روز پیشروی (Zinc)▲ 0,51%3,696 USD/تن12 روز پیشنیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تن9 روز پیشسرب (Lead)▲ 0,00%1,887 USD/تن13 روز پیشپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونس5 روز پیشپالادیوم (Palladium)▼ 0,19%1,050 USD/اونس3 روز پیش
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▼ 0,27%25,993,300 تومان/گرم3 روز پیشطلای ۲۴ عیار▼ 0,27%34,657,400 تومان/گرم3 روز پیشسکه امامی▲ 0,10%264,735,000 تومان3 روز پیشنیم‌سکه▲ 1,06%140,600,000 تومان3 روز پیشربع‌سکه▲ 1,29%75,460,000 تومان3 روز پیشدلار بازار▲ 0,37%269,500 تومان3 روز پیشمس▲ 0,37%14,349 دلار12 روز پیشآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلار9 روز پیشروی▲ 0,51%3,696 دلار/تن12 روز پیشسرب▲ 0,19%1,887 دلار/تن12 روز پیشسنگ‌آهن▲ 0,15%673 دلار12 روز پیشفولاد▲ 0,42%3,089 دلار12 روز پیشنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تن11 روز پیشقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تن10 روز پیشنقره▲ 0,09%53,92 دلار3 روز پیش
فارسیEnglish