بازدید وزیر صمت از واحد آلومینیوم سازی المهدی
نیروگاه ۱۸۳ مگاواتی این شرکت در خرداد سال گذشته به بهرهبرداری رسید و فاز دوم آن با پیشرفت ۹۸ درصد تا پایان ماه جاری به اتمام میرسد و به این ترتیب ۳۶۶ مگاوات به ظرفیت برق استان افزوده خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نامه، این واحد صنعتی با ظرفیت تولید سالانه ۲۵۷ هزار تن شمش آلومینیوم زمینه اشتغال بیش از دو هزار نفر را در بندرعباس فراهم کرده است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 97607 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات