مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق گفت: عملیات بهره برداری از معدن ۱۳c به منظور توسعه نیاز خوارک معدنی شرکت سنگ آهن مرکزی آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری معدننامه، مجتبی حمیدیان مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق با حضور در معدن سیزده سی پیرامون بهره برداری از این معدن گفت: یکی از سیاست ها و برنامه های شرکت سنگ آهن مرکزی، بهره برداری از معدن های پراکنده با حجم پایین است که تا کنون به آن توجه نشده است.
او افزود: عملیات بهره برداری از این معدن، آغازی برای بهره برداری از معادن کم مقدار است تا بتوان از تجمیع این معادن، میزان خوراک و نیاز های اولیه شرکت را تامین کرد.
حمیدیان خاطر نشان کرد: ذخیره قطعی و احتمالی سنگ آهن آنومالی c ۱۳ شامل بیش از ۷۳۰ هزارتن ذخیره است که از این میزان، بیش از ۲۵۰ هزارتن ذخیره قطعی و بیش از ۴۵۰ هزار تن ذخیره احتمالی برآورد شده که بزرگترین توده اصلی است.
گفتنی است معدن c ۱۳ در ۶۰ کیلومتری شهر بافق و سایت شرکت سنگ آهن مرکزی است.
منبع خبر «جواهری آریا» است و معدن نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 43674 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 00989121302339 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.