اخبار ویژهصنایع معدنیفولاد

اشتغالزایی و توسعه اقتصادی استان با طرح‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه، عطاءالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم اظهار کرد: فولاد هرمزگان مصمم است در مسیر تکنولوژی‌های روز دنیا حرکت کند و هدف از برگزاری این کنفرانس،نیز ایجاد بستری برای تبادل علمی و هم‌فکری میان متخصصان این حوزه می‌باشد.

وی افزود: فولاد هرمزگان در همه عرصه‌ها از شناسایی نخبگان تا برگزاری اینگونه کنفرانس‌ها فعال و پیش قدم بوده است. امسال این را توفیق داشته ایم که تندیس بلورین تعالی سازمانی را به همت پرسنل این شرکت کسب کنیم. فولاد هرمزگان همچنین عناوین متعدد دیگری نظیر شرکت برتر در جشنواره شهید رجایی، جایزه ویژه فعالیت‌های اجتماعی، تندیس مشتری مداری و عنوان محصول برتر را نیز کسب کرده است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: در دهه فجر ۴ طرح توسعه‌ای بعد از سالیان سال در استان هرمزگان با حمایت مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه آغاز شد که شامل احیای ۹۰۰ هزار تنی ظرفیت تولید فولاد هرمزگان، مخازن ذخیره سازی آهن اسفنجی به میزان ۳۰ هزار تن و جمع آوری گازهای صنعتی به مقدار ۱۰ هزار مترمکعب بر ساعت اکسیژن است. همچنین در ستاره سیمین که ۵۰ درصد سهام امسال خریداری شد و بعد از ۱۳ سال در دهه فجر نیز طرح احیای ۱.۷۲ میلیون تنی آن کلنگ زنی شد.

معروفخانی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی در سال جاری، اظهار کرد: فولاد هرمزگان در طرح‌های توسعه‌ای پیشرو است و با عملیاتی شدن این طرح‌ها که تقریبا ۳۰ ماه زمان می‌برد و برای چند هزار نفر اشتغالزایی صورت می گیرد و عد از بهره‌برداری در ستاره سیمین ۲۵۰۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.

وی افزود: این طرح‌های توسعه‌ای در کنار آب‌های آزاد و برای استان سرسبز هرمزگان نعمت های فراوانی را در حوزه اشتغالزایی و شرایط اقتصادی استان دارد.به خصوص در زیرساخت هایی که فراهم می شود و سرمایه‌گذاری های دیگری در این حوزه برای کامل شدن زنجیره تولید خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: طرح‌های متعددی برای افزایش ظرفیت ۱.۵ میلیون تنی به ۳ میلیون تن قرار بود در فولاد هرمزگان اجرا شود اما به دلیل تحریم‌ها شرکت‌های ایتالیایی از اجرای آن سر باز زدند. در نهایت به دست متخصصان داخلی بومی‌سازی‌های لازم انجام شد و طی سال آینده این ظرفیت به ۲ تا ۲.۲ میلیون تن خواهد رسید و افق تولید سالانه سه میلیون تنی را نیز همچنان در پیش رو داریم.

وی در پایان برای همه شرکت‌کنندگان این کنفرانس آرزوی موفقیت کرد.

–

–

–

–

–

منبع خبر: کوهستانی کد خبر: 25759
گزارش خطا
سلب مسئولیت و قوانین انتشار خبر
منبع خبر «کوهستانی» است و معدن‌نامه در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 25759 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 0989121302339 پیامک بفرمایید. با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه معدن‌نامه مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بازار بین‌الملل
طلا (Gold)▼ 0,08%3,994 USD/اونسنقره (Silver)▼ 0,07%53,88 USD/اونسمس (Copper)▼ 3,21%6,36 نیازمند تأیید واحدآلومینیوم (Aluminium)▼ 0,43%2,996 USD/تنروی (Zinc)▲ 1,93%3,748 USD/تننیکل (Nickel)▲ 0,29%15,414 USD/تنسرب (Lead)▲ 0,53%1,915 USD/تنپلاتین (Platinum)▲ 0,42%1,562 USD/اونسپالادیوم (Palladium)▲ 0,48%1,052 USD/اونس
بازار داخل ایران
طلای ۱۸ عیار▲ 0,62%27,223,100 تومان/گرمطلای ۲۴ عیار▲ 0,62%36,297,100 تومان/گرمسکه امامی▲ 0,94%273,965,000 توماننیم‌سکه▲ 0,84%143,980,000 تومانربع‌سکه▲ 0,58%76,520,000 توماندلار بازار▲ 0,93%271,905 تومانمس▼ 3,21%6,36 دلارآلومینیوم▼ 0,43%2,996 دلارروی▲ 1,93%3,748 دلار/تنسرب▲ 0,53%1,915 دلار/تنسنگ‌آهن▲ 0,90%675 دلارفولاد▲ 0,29%1,381 دلارنیکل▲ 0,00%15,370 دلار/تنقلع▲ 0,00%50,127 دلار/تنکنسانتره سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستگندله سنگ‌آهنداده رایگان موجود نیستآهن اسفنجیداده رایگان موجود نیستشمش فولادی (بیلت/بلوم)داده رایگان موجود نیستاسلب فولادیداده رایگان موجود نیستورق گرم فولادیداده رایگان موجود نیستورق سرد فولادیداده رایگان موجود نیستمیلگردداده رایگان موجود نیستتیرآهنداده رایگان موجود نیستفروسیلیسداده رایگان موجود نیستفرومنگنزداده رایگان موجود نیستکنسانتره زغال‌سنگداده رایگان موجود نیستنقره▼ 0,07%53,88 دلار